TEKNOLOGI
TIL TOP
INFOTAINMENT
RATT
Betjeningsknappene på rattet lyser kun når de tas i bruk. Én av disse betjeningsknappene er programmerbar slik at den kan personliggjøres etter dine preferanser.
STEMMEGJENKJENNING
Range Rover tilbyr intelligent stemmegjenkjenning slik at du kan gjennomføre oppgaver samtidig som du konsentrerer deg om veien foran. For eksempel «Tune to 97.9» eller «Call home».
SMARTPHONE PACK
Ved å dele skjermen med InControl-infotainmentsystemet i SUV-en bidrar Smartphone Pack til være trygt tilkoblet til smarttelefonen din når du sitter i bilen. Apper inkluderer både Android Auto™ og Apple CarPlay®
PRO SERVICES
Pro Services leverer alt fra informasjon basert på trafikkdata i sanntid til før-til-dør-navigasjon koordinert med smarttelefonen din.
UTFORSK INCONTROL
PROTECT
Sammen med muligheten til å undersøke drivstoffnivået og finne din parkerte Range Rover via fjernstyring, kan du også bruke Protect til å loggføre kjøreturer og kontrollere om et vindu er åpent. Inkluderer Optimised Land Rover Assistance.
UTFORSK INCONTROL
MERIDIAN™ SOUND SYSTEM
MERIDIAN™ SOUND SYSTEM

Enestående definisjon, krystallklar lyd og dyp bass via 13 nøye plasserte høyttalere med tokanals basshøyttaler.1

UTFORSK MERIDIAN™
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

Det komplette lydbildet og klarheten via 19 høyttalere plassert foran, på sidene og bak med tokanals basshøyttaler med sømløs Trifield™-teknologi.2

UTFORSK MERIDIAN™
MERIDIAN™ SIGNATURE SOUND SYSTEM
MERIDIAN™ SIGNATURE SOUND SYSTEM

Signature Sound System består av 29 høyttalere, inkludert en tokanals basshøyttaler og leverer et dypt og personlig lydbilde for alle ombord. Verdens første Trifield 3D-teknologi som tar surround-lyd til neste nivå.

UTFORSK MERIDIAN™
INNOVASJON
ALUMINIUMSKAROSSERI
Det innovative aluminiumskarosseriet er lettere, sterkere og mer bærekraftig med enestående stivhet og raffinement med evnen til å tåle de samme belastningene ved terrengkjøring som alle andre Land Rovere.
LAND ROVER IGUIDE
Land Rover iGuide-appen bruker den aller nyeste teknologien til å forklare alle de praktiske funksjonene og betjeningsknappene i bilen din. Den kan også brukes som en mobil eierhåndbok slik at du enkelt finner svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

YTELSE
FINN EN FORHANDLER
SPEED LOWERING
Speed Lowering-systemet bruker den elektroniske luftfjæringen til å redusere aerodynamisk luftmotstand og drivstofforbruket i marsjfart ved å senke bilen med 15 mm fra vanlig kjørehøyde når hastigheten er over 105 km/t.
DYNAMISK MODUS
Denne innstillingen er en del av Terrain Response og leverer et stivere hjuloppheng for en mer dynamisk kjørestil. Kjøreturen er trygg og tilkoblet for best mulig kjøreopplevelse.
KOMFORT MODUS
Som en del av Terrain Response leverer denne innstillingen økt komfort på veien ved å kalibrere hjulopphenget for mer raffinert kjøring.
KJØREEGENSKAPER
BYGG DIN EGEN
TOTRINNS TRANSFERKASSE
Lavgir kan være viktig i utfordrende forhold som ved terrengkjøring eller under sleping. Den totrinns transferkassen gir deg presis hastighet og kontroll under slike forhold.
LOW TRACTION LAUNCH
Low Traction Launch optimaliserer trekkraften fra stillestående på glatte underlag som vått gress, snø og is.
ADVANCED TOW ASSIST
Advanced Tow Assist lar deg styre tilhengeren i ønsket retning under rygging ved hjelp av den roterende Terrain Response 2-kontrollenheten. Dette systemet er tilgjengelig som ekstrautstyr og vil kontrollere styringen av bilen for å oppnå ønsket bane for tilhengeren.
HILL DESCENT CONTROL
Land Rovers patenterte Hill Descent Control (HDC) leveres som standard. Denne funksjonen hjelper føreren med kontrollerte nedstigninger i vanskelig terreng. Systemet opprettholder jevn hastighet, og bruker bremsene separat på hvert hjul.
STANDARD FØRERASSISTENTER
NØDBREMSING
Hvis det registreres en potensiell kollisjonsfare, vil det vises et varsel for å gi deg tid til å reagere. Hvis du ikke reagerer på en potensiell kollisjon, vil systemet bruke bremsene for å redusere farten ved et potensielt sammenstøt.
LANE DEPARTURE WARNING
Kan bidra til å gjøre lange kjøreturer mye tryggere. Lane Departure Warning registrerer når bilen utilsiktet beveger ut av kjørefeltet, og varsler deg med et lyssignal og vibrering av rattet.
PARKERINGSASSISTENT FORAN OG BAK
Gjør manøvreringen enda enklere. Sensorene på støtfangeren foran og bak aktiveres når du velger revers. Når du parkerer, viser berøringsskjermen og lydsignalene hvor nær du er hindringene.
CRUISEKONTROLL OG HASTIGHETSBEGRENSER
Cruisekontroll med hastighetsbegrenser lar deg opprettholde nåværende hastighet uten å måtte bruke gasspedalen, noe som reduserer førertretthet. Hastighetsbegrenseren lar deg også forhåndsinnstille maks. hastighet.
FØRERASSISTERENDE PAKKER
DRIVER ASSIST PACK

Driver Assist Pack inneholder det mest omfattende utvalget av kjøre- og parkeringsteknologier. Driver Assist Pack inkluderer både Drive Pro Pack og Park Pro Pack, i tillegg til Adaptiv cruisekontroll med Steering Assist og 360° Surround Camera.

BYGG DIN EGEN
BYGG DIN EGEN
DRIVE
Utstyrspakken er ekstrautstyr og tilbyr en rekke funksjoner som holder deg trygg og informert på veien, inkludert Driver Condition Monitor, Blind Spot Monitor, Traffic Sign Recognition og Adaptive Speed Limiter.
DRIVE PRO PACK
I tillegg til teknologiene i Drive Pack inneholder Drive Pro Pack også Lane Keep Assist, Blind Spot Assist og Adaptiv cruisekontroll med Queue Assist og High-Speed Emergency Braking.
PARK
Inneholder 360° parkeringsassistent og Rear Traffic Monitor som gir økt trygghet ved manøvrering på trange steder. Clear Exit Monitor varsler baksetepassasjerene om biler som nærmer seg før de går ut av bilen.
PARK PRO
I tillegg til teknologiene i Park Pack inneholder Park Pro også Park Assist som gjør lukeparkering og parkering i parkeringslommer enklere enn noensinne ved å styre bilen på plass.
KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET
LAST NED BROSJYRE
SETER MED OPPVARMING OG KJØLING
Bilen kan leveres med oppvarming og kjøling av forseter og bakseter for optimal komfort uansett temperatur. Dette ekstrautstyret lar deg og passasjerene stille inn ønsket temperatur uavhengig av hverandre.
EXTREME PASSENGER SEAT AWAY
Denne funksjonen inkluderer en knapp for å flytte passasjersetet foran lengst mulig unna baksetepassasjeren for å optimalisere beinplassen og sikten fremover for denne personen.
KJØLEBOKS I MIDTKONSOLLEN
Kjøleboksen i midtkonsollen foran gir deg og passasjerene kaldt drikke i varmt vær. Leveres som ekstrautstyr. Den har plass til 4 x 500 ml flasker og opprettholder en temperatur på 5 °C.
4-SONERS KLIMAKONTROLL
4-soners klimakontroll kan gjøre livet mer komfortabelt for alle i bilen via justering av temperaturnivåer, retning og intensitet av luftstrømmen. Dette systemet har separate betjeningsknapper for fører, forsetepassasjer og baksetepassasjerene. Inkluderer ekstra luftehull i B-stolpen.
TILKOBLINGSMULIGHETER
Range Rover leveres med opptil syv USB-punkter, Power and Data, HDMI, 12 V-inngang og strømkontakt. Dermed kan alle ombord lade sine nettbrett, mobiltelefoner eller andre enheter og bli underholdt.
yt:2k9_4gom_PE
ELEKTRISK FORVARMING/-KJØLING AV KUPEEN
Dette innovative systemet kan forhåndsvarme eller ventilere bilen via fjernkontrollen og 7-dagers timer. På denne måten kan du alltid være sikker på at kupétemperaturen er behagelig før du setter deg inn i bilen.
ELEKTRISK BERØRINGSFRI BAKLUKE
Den elektriske brøringsfrie bakluken lar deg åpne og lukke bakluken uten å måtte berøre selve bilen eller bruke nøkkelen. Bakluken er elektrisk drevet og har to sensorer plassert bak på hver side av bilen. Du trenger bare å bevege foten under én av sensorene for å aktivere funksjonen.
SOFT DOOR CLOSE
Range Rover er også tilgjengelig med Soft Door Close med elektrisk drevne hengsler for myk lukking av fram- og bakdørene. Når du lukker døren, vil de elektrisk drevne hengslene sørge for at døren lukkes mykt med minimal støy.
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.

1 Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd.
2 Trifield og «three fields»-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.

Etterhvert som vi ruller ut InControl spesifikke funksjoner som beskrives kan være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i landet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling. Ta kontakt med din Land Rover forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder.