EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

Ikke alt ekstrautstyr er tilgjengelig på alle modeller. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for mer informasjon.

TIL TOP
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.
UTSTYRSPAKKER
BLACK EXTERIOR PACK
BLACK EXTERIOR PACK

Gjør eksteriøret enda flottere på Range Rover Sport med Black Pack. Denne utstyrspakken gir bilen et mer dynamisk utseende og inneholder detaljer i Gloss Black og Narvik Black, inkludert frontgrillen, panser, luftinntak og speildeksler for å gi bilen et enda mer dynamisk uttrykk.

SE GALLERI
CARBON FIBRE EXTERIOR PACK
CARBON FIBRE EXTERIOR PACK

Gjør din Range Rover Sport enda tøffere. Denne utstyrspakken inkluderer speildeksler, grillramme, panser, luftinntak og baklukelist i Gloss Carbon Fibre for å gi bilen et enda tøffere utseende.

SE GALLERI
yt:eCmT5XnZ3Ys
SVR CARBON FIBRE EXTERIOR PACK
SVR CARBON FIBRE EXTERIOR PACK

SVR Carbon Fibre Exterior Pack består av detaljer i Gloss Carbon Fibre både på støtfangeren foran og luftinntakene. Det eksklusive panseret på Range Rover Sport SVR i Carbon Fibre leveres i bilens farge som standard, men er også tilgjengelig i Carbon Fibre på panserets midtseksjon.

SE GALLERI
KJØREEGENSKAPER MED ON/OFF-ROAD PACK

Gi Range Rover Sport enda bedre kjøreegenskaper og kjørekomfort både på veien og i terrenget med On/Off Road Pack, som inkluderer totrinns transferkasse, Terrain Response 2 med Dynamic Program, All Terrain Progress Control (ATPC), Dynamic Response og Electronic Active Differential med Torque Vectoring by Braking.

BYGG DIN EGEN
EKSTRAUTSTYR EKSTERIØR
FELGER

Vår smidigste, mest dynamiske og responsvillige Land Rover noensinne leveres med en rekke perfekt tilpassede felger. Eksklusive felger av høy kvalitet fra 19” til 22” er tilgjengelig i en rekke utførelser som Gloss Black, Diamond Turned og Satin Polished. En helt unik og lett felg, eksklusivt for SVR, er også tilgjengelig.

BYGG DIN EGEN
PANORAMATAK

Dette panoramataket kan åpnes og slipper gjennom sollys, gir deg en romslig opplevelse og en sømløs kontakt med omgivelsene. Finnes i en palett for å matche kjøretøyets utvendige farge eller i kontrastfargen Narvik Black.

BYGG DIN EGEN
MATRIX LED HOVEDLYS
MATRIX LED HOVEDLYS

Matrix LED hovedlys med signatur kjørelys med Advanced Driving Beam (ADB) og adaptivt frontlyssystem (AFS) leveres som ekstrautstyr. Begge systemene jobber sammen for å optimalisere sikten under alle forhold som for eksempel å optimalisere fjernlyset ved møtende trafikk samtidig som den kaster en skygge foran møtende kjøretøy for å hindre blending og optimalisere nærlys tilpasset kjøreforholdene.

BYGG DIN EGEN
PIXEL LED HOVEDLYS
PIXEL LED HOVEDLYS

Pixel LED hovedlys med signatur kjørelys er utstyrt med vår mest avanserte teknologi og bygger på systemene ADB og AFS på Matrix LED hovedlysene. Disse lysene leverer skarpere oppløsning for å optimalisere tilgjengelig lysstråle for føreren og mer presis dimming for å unngå å blende førere i møtende kjøretøy.

BYGG DIN EGEN
yt:Idxkxl4pdg4
PIXEL-LASER LED HOVEDLYS
PIXEL-LASER LED HOVEDLYS

Pixel-laser LED hovedlys med signatur kjørelys gir et optimalt lysbilde med laserteknologi som leverer fem ganger bedre belysning enn med standard LED lys. Systemet aktiveres i hastigheter over 80 km/t. Når det ikke registreres lys fra motgående kjøretøy, lyser det opp over 500 m av veien foran.

BYGG DIN EGEN
EKSTRAUTSTYR INTERIØR
LAST NED BROSJYRE
INTERIØRDETALJER
Velg blant en rekke interiørdetaljer, inkludert trefinér, aluminium og karbonfiber. Detaljene kan være unike på spesifikke modeller.
FARGEKOMBINASJONER FOR INTERIØR
Vi ønsker at bilen skal være like flott å se på som den er å kjøre, og derfor tilbyr vi en rekke fargekombinasjoner, inkludert moderne farger, Ebony Vintage Tan og Ebony Eclipse.
SETER
Setene med opptil 22-veis justering er tilgjengelig i en rekke materialer, inkludert Semi-Aniline skinn og i moderne fargekombinasjoner. Setene er også tilgjengelig med massasjefunksjon, oppvarming og kjøling for økt komfort.
ENSFARGEDE SETER
For deg som liker det stilrene. Ensfargede seter i Ebony, Almond, Espresso eller Ivory er tilgjengelig i Grained, Windsor og Semi-Aniline skinn.
TOTONEDE SETER MED SIDEPUTER I SEMSKET SKINN
Gir et sportsligere og mer kontrastfylt interiør. Totonede seter med semsket skinn er tilgjengelig i Windsor skinn og i fargekombinasjonene Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse eller Ebony/Pimento.
TOTONEDE SETER
Skaper et mer luksuriøst interiør. Totonede seter er tilgjengelig i Semi-Aniline skinn og i fargekombinasjonene Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse eller Ebony/Pimento.
TEKNOLOGI

Den toppmoderne, innebygde teknologien i Range Rover Sport bidrar til at alle passasjerene føler seg trygge, underholdes og er tilkoblet under kjøreturen. De nyeste innovasjonene, høy ytelse og kapasitet gjør at du får mest mulig ut av bilen din.

UTFORSK TEKNOLOGI
LAND ROVER TILBEHØR
SE TILBEHØR
PET PACK
Velg blant vårt utvalg av Pet Packs slik at kjæledyret ditt har det trygt, sikkert og komfortabelt under kjøreturen, samtidig som du beskytter bilens interiør.
yt:53jhjBNto4s
CLICK AND GO SYSTEM
Dette universale tilbehørsystemet kan festes mellom hodestøttene til forsetene sammen med festeanordninger for nettbrett, vesker og jakker.
yt:zYNw8zoz9OM
INNFELLBARE STIGTRINN
Disse smarte og praktiske trinnene gjør det enklere å komme inn og ut av bilen, og ligger på undersiden av innstegslistene når de ikke er i bruk.
yt:_JyDMoGrZkw
TAKMONTERT TILBEHØR
Få enda bedre lastekapasitet med en rekke takmonterte tilbehør, inkludert takmontert sykkelstativ, Aqua Sports holder og takboks for sportsutstyr.
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon, eller konfigurer bilen din på nett.