RANGE ROVER SPORT

DEN MEST DYNAMISKE RANGE ROVEREN.

UTFORSK DESIGN
TIL TOP
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.
DESIGN
EKSTERIØR DESIGN

Range Rover Sport er utviklet for å vekke oppmerksomhet. Den lave, sportslige holdningen er forbedret med oppgraderte støtfangere foran og bak med integrerte eksosrør og en dramatisk, moderne følelse kompletteres av de omsluttende LED lysene med nye blinklys.

BYGG DIN EGEN

SE GALLERI

INTERIØR DESIGN
STEMNINGSLYS

Svært komfortabel. Meget praktisk. Det rene og moderne interiørdesignet kompletteres med oppgradert stemningslys og Touch Pro Duo.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
SETER
SETER

Enten du foretrekker enkelhet eller stilige kontraster, vil setevalget i din Range Rover Sport gjøre inntrykk hver gang du setter deg inn i bilen. Du kan velge mellom fire ulike skinntyper, inkludert Windsor og Semi-Aniline, som er tilgjengelig i åtte ulike fargekombinasjoner. Disse leveres i ensfarget eller tofarget eller som tofarget med detaljer i semsket skinn.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
YTELSE
CONFIGURABLE DYNAMICS
CONFIGURABLE DYNAMICS

For å optimalisere raffinementet og komforten eller bilens ytelse, kan du velge Configurable Dynamics for å personalisere gasspådrag, girskift, styring og fjæring etter din kjørestil.

HOLD MEG INFORMERT
TEKNOLOGI
LED HOVEDLYS
LED HOVEDLYS

Pixel-laser LED hovedlys med signatur kjørelys gir et optimalt lysbilde med laserteknologi som leverer fem ganger bedre belysning enn med standard LED lys. Systemet aktiveres i hastigheter over 80 km/t. Når det ikke registreres lys fra motgående kjøretøy, lyser det opp over 500 m av veien foran.

UTFORSK TEKNOLOGI
yt:9t6C057826g
ADAPTIV CRUISEKONTROLL
ADAPTIV CRUISEKONTROLL

Langkjøring har aldri vært enklere eller mer komfortabelt. Adaptiv cruisekontroll med Steering Assist leverer moderate inngrep ved å holde bilen midt i kjørefeltet via styring, akselerasjon og bremsing samtidig som den opprettholder forhåndsinnstilt avstand til bilen foran.

UTFORSK TEKNOLOGI
HEAD-UP DISPLAY
HEAD-UP DISPLAY

Head-Up Display viser viktige data som hastighet, girposisjon og navigasjon på frontruten. Dataene vises i farger med høyoppløst grafikk slik at det er enkelt å se relevant informasjon.

UTFORSK TEKNOLOGI
UTFORSK TEKNOLOGI
INFOTAINMENT
Touch Pro Duo infotainmentsystemet leverer både viktig informasjon og topp underholdning med intuitive og avanserte teknologier slik at du får mest mulig ut av kjøreturen.
INNOVASJON
Det raffinerte og drivstoffeffektive motorutvalget for Range Rover Sport leverer høy ytelse. Velg blant avanserte bensin- og dieselmotorer eller den ladbare hybridmotoren (PHEV) – vår mest avanserte motor noensinne.
YTELSE PÅ VEIEN
Enestående veigrep og styring er en bekreftelse på at Range Rover Sport er vår mest dynamiske SUV. Med en rekke toppmoderne teknologier leverer bilen spennende kjøreegenskaper uansett underlag eller værforhold.
TERRENGEGENSKAPER
De unike terrengegenskapene til Range Rover Sport er en kombinasjon av All Wheel Drive (AWD) og unike, innovative terrengteknologier.
FØRERASSISTENTER
Det finnes en lang rekke innovative teknologier som leveres som standard eller ekstrautstyr uansett om du kjører i byen eller for å skape ekstra trygghet for deg og passasjerene. Alle teknologier er designet og utviklet for å gi deg og passasjerene praktiske funksjoner, brukervennlighet og komfort under reisen.
KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET
Range Rover Sport tar fører- og passasjerkomfort til et helt nytt nivå. Det elegante og moderne interiøret er utstyrt med forseter med ekstra støtte og i Semi-Aniline skinn (ekstrautstyr).
ALLSIDIGHET
AUTOMATIC ACCESS HEIGHT
AUTOMATIC ACCESS HEIGHT

Automatic Access Height optimaliserer komforten og kjøreegenskapene via elektronisk luftfjæring ved å senke bilen med 50 mm slik at passasjerene enkelt kan stige ut og inn av bilen.

BYGG DIN EGEN
5 + 2 SETER
5 + 2 SETER

Bilen har plass til syv personer, der to av setene oppbevares under gulvet i lasterommet (ekstrautstyr). På denne måten opprettholdes det romslige bagasjevolumet og andre seterad kan skyves 100 mm frem og tilbake for enkel adgang.

BYGG DIN EGEN
INTELLIGENT OPPBEVARING
INTELLIGENT OPPBEVARING

Kupeen er utstyrt med enda flere oppbevaringsrom, inkludert en fordypning for smarttelefoner slik at interiøret alltid ser rent og ryddig ut. Kjøleboksen i midtkonsollen har plass til fire 500 mm flasker og holder en temperatur på 5 °C.

BYGG DIN EGEN
yt:y640zxyQjm8
KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET
ELEKTRISK SOLSKJERM

For å hindre at kupeen overopphetes og minimere bruken av klimaanlegget, aktiveres den elektriske solskjermen automatisk når passasjerene har forlatt bilen og dørene låses.

UTFORSK TEKNOLOGI
KJØREEGENSKAPER
ALL-TERRAIN
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Still inn og oppretthold stabil hastighet i utfordrende forhold som gjørme, vått gress, is, snø og grusveier. All Terrain Progress Control (ATPC) kan aktiveres i hastigheter mellom 1,8 km/t og 30 km/t slik at du kan konsentrere deg om styringen og finne veien i vanskelig terreng.

HOLD MEG INFORMERT
VADING
VADING

Range Rover Sport har en vadedybde opptil 850 mm. Vår Wade Sensing (ekstrautstyr) bruker sensorer i sidespeilene for å registrere når vannivået når bilens maks. vanndybde. Kontrollsystemet leverer informasjon i sanntid og er spesielt nyttig etter mørkets frembrudd.

FINN EN FORHANDLER
TERRAIN RESPONSE
TERRAIN RESPONSE

Vår unike Terrain Response lar føreren optimalisere bilens motor, girkasse, differensialer og chassis for å matche det krevende terrenget. Terrain Response 2 leveres som ekstrautstyr og tar systemets prisbelønte egenskaper til et helt nytt nivå ved å velge den best egnede innstillingen automatisk. Systemet inkluderer også Rock Crawl Mode.

LAST NED BROSJYRE
yt:uPZIFx1vTac
BÆREKRAFT
EFFEKTIVITET
Motorutvalget for Range Rover Sport er utstyrt med teknologier for redusert CO₂-utslipp, som det avanserte og intelligente Stop/Start-systemet. Systemet slår av motoren når bilen står stille og starter den på nytt når du løfter foten fra bremsepedalen. Dette reduserer drivstofforbruket med mellom 5 % og 7 %. ECO Mode bruker programvare for å sikre at bilen kjører mer effektivt og økonomisk.
ALUMINIUM
Karosseristrukturen i aluminium på Range Rover Sport består av resirkulerte materialer som gir vektbesparelser, bedre drivstoffeffektivitet, lavere utslipp og høyere ytelse.
LIVSSYKLUSTILNÆRMING
Som et miljøansvarlig selskap er vi forpliktet til å produsere biler med mer bærekraftige materialer, produsere mindre avfall og bruke færre naturressurser. Derfor er Range Rover Sport utviklet til å være 85 % resirkulerbar og 95 % gjenvinnbar. Og vi investerer i toppmoderne anlegg der vi kan produsere bilene våre mer effektivt med mindre vann- og energiforbruk, generere mindre avfall og redusere CO2-utslippene.
SIKKERHETSFUNKSJONER
LAST NED BROSJYRE
ISOFIX
ISOFIX-punktene i baksetet gjør det enkelt å installere barneseter. Og sikrer en sterk tilkobling mellom barnesetet og bilen for bedre sikkerhet.
KOLLISJONSPUTER
Range Rover Sport har et omfattende kollisjonsputesystem med kollisjonsputer for både fører og passasjerer for å gi utmerket beskyttelse for alle i bilen.
SETEBELTER
I tillegg tilbys beltestrammere som reduserer bevegelser ved en eventuell frontkollisjon.
LED HOVEDLYS
Range Rover Sport er utstyrt med LED lys rundt hele bilen som standard. LED-lys er utviklet for å vare i hele bilens levetid, og bruker mindre energi.
SPORTY KJØREPOSISJON
Sports Command-kjøreposisjonen i Range Rover Sport bidrar til en mer pålitelig og engasjert kjøreopplevelse. Den høye seteposisjonen gir deg bedre oversikt, noe som også bidrar til økt sikkerhet.
yt:mhcj81F7kLQ
EMERGENCY BRAKE ASSIST (EBA)
Emergency Brake Assist forstår når du bruker bremsene, men uten den nødvendige bremsekraften for å optimalisere bremselengden. Systemet bruker derfor bremsetrykket via ABS-pumpen slik at du kan stoppe i tide.
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon, eller konfigurer bilen din på nett.