RANGE ROVER

DEN OPTIMALE RANGE ROVEREN.

UTFORSK DESIGN
TIL TOP
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.
DESIGN
LED HOVEDLYS
LED HOVEDLYS

For å skape en mer dramatisk og moderne følelse er Range Rover utstyrt med LED lys rundt hele bilen.

BYGG DIN EGEN
EXECUTIVE CLASS BAKSETER
ENESTÅENDE KOMFORT

Executive Class bakseter er det ultimate innen luksus og leverer enestående komfort med bredere seter og dype seteputer. Den elektrisk innfellbare midtkonsollen integreres sømløst med de ytre setene for å skape et luksuriøst interiørmiljø for fire passasjerer.

FINN EN FORHANDLER
SE GALLERI
yt:EotE-ljturU
PASSASJERMILJØ
STEMNINGSLYS

Konfigurerbart stemningslys og Enhanced Task Lighting kompletterer interiørmiljøet og gjør kupeen enda koseligere. Med et utvalg av 10 farger er belysningen utviklet for å fremheve designdetaljene og skape et unikt og avslappet miljø.

LAST NED BROSJYRE
EDITIONS OG SPECIAL VEHICLES
WESTMINSTER
RANGE ROVER</br> WESTMINSTER

Range Rover Westminster er utstyrt med konfigurerbart stemningslys og Meridian Surround Sound System, noe som skaper et vakkert og velutstyrt interiør. Det dynamiske uttrykket til Westminster Black fremheves med detaljer i Narvik Black og felger i Gloss Black.

SE DENNE MODELLEN
SE GALLERI
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

Special Vehicle Operations skaper helt unike Land Rovere, slik som SVAutobiography Dynamic Stealth med Grand Black finér og 22” Style 5087 felger med 5 doble eiker og Gloss Black finish, noe som gir SVAutobiography Dynamic et kraftfullt uttrykk på veien.

SE DENNE MODELLEN
SE GALLERI
TEKNOLOGI
PIXEL-LASER LED HOVEDLYS
PIXEL-LASER LED HOVEDLYS

Pixel-laser LED hovedlys med signatur kjørelys gir et optimalt lysbilde, med laserteknologi som leverer fem ganger bedre belysning enn med standard LED lys. Systemet aktiveres i hastigheter over 80 km/t når det ikke registreres lys fra motgående kjøretøy, og lyser opp over 500 m av veien foran.

UTFORSK TEKNOLOGI
yt:bBRSgsmrB8I
ADAPTIV CRUISEKONTROLL
ADAPTIV CRUISEKONTROLL

Kjøring i tett trafikk og på motorvei har aldri vært mer komfortabelt. Adaptiv cruisekontroll med Steering Assist1 leverer moderat kontrollering, for å holde bilen midt i kjørefeltet ved å assistere styring, akselerasjon og bremsing samtidig som den opprettholder forhåndsinnstilt avstand til bilen foran.

UTFORSK TEKNOLOGI
HEAD-UP DISPLAY
HEAD-UP DISPLAY

Head-Up Display2 viser viktige data som hastighet, girposisjon og navigasjon på frontruten. Dataene vises i farger med høyoppløst grafikk slik at det er enkelt å se relevant informasjon.

UTFORSK TEKNOLOGI
UTFORSK TEKNOLOGI
INFOTAINMENT
Vårt InControl infotainmentsystem, Touch Pro Duo, er unikt for Land Rover. Touch Pro Duo leverer både viktig informasjon og topp underholdning med intuitive og avanserte teknologier slik at du får mest mulig ut av kjøreturen.
INNOVASJON
Det raffinerte og drivstoffeffektive motorutvalget for Range Rover leverer høy ytelse. Velg blant avanserte bensin- og dieselmotorer eller den nye ladbare hybridmotoren (PHEV) – vårt mest avanserte motor noensinne.
RAFFINERT YTELSE
En rekke innovative teknologier, inkludert Terrain Response 2-systemet med Dynamic Mode leverer overlegne kjøreegenskaper uansett vei- og værforhold.
TERRENGEGENSKAPER
Range Rover er den første bilen som kombinerer luksus og raffinement med verdenskjente kjøreegenskaper uansett vei- og værforhold. De unike terrengegenskapene til Range Rover en kombinasjon av All Wheel Drive (AWD) og unike, innovative terrengteknologier.
FØRERASSISTENTER
Det finnes en lang rekke SUV-teknologier i Range Rover som enten leveres som standard eller ekstrautstyr uansett om du kjører i byen eller for å skape ekstra trygghet for deg og passasjerene. Alt utstyr er utviklet for å gjøre kjøringen tryggere, mer komfortabel og underholdende.
KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET
Interiøret i Range Rover består av forseter og bakseter der du kan velge setekomfort for enten fire eller fem passasjerer. Velværet er også optimalisert via 4-soners klimakontroll og ionisering av luften i kupeen med PM2.5-filter. Leveres som ekstrautstyr. Meridian Sound System™ og konfigurerbart stemningslys gjør interiørmiljøet enda mer avslappende.
ALLSIDIGHET
ACTIVITY KEY
ACTIVITY KEY

Nyt dine utendørsaktiviteter og la nøklene ligge trygt i bilen. Land Rover Activity Key er et solid og vanntett armbånd som lar deg delta i en rekke aktiviteter der det er upraktisk å ha en bilnøkkel i lommen. Activity Key leveres som ekstrautstyr.

FINN EN FORHANDLER
yt:o28JHF3EIk0
AUTOMATIC ACCESS HEIGHT
AUTOMATIC ACCESS HEIGHT

Inn- og utstigning av bilen er nå enklere enn noensinne. Automatic Access Height kan aktiveres via den elektroniske luftfjæringen slik at bilen senkes 50 mm for enklere inn- og utstigning.

HOLD MEG INFORMERT
INTELLIGENT OPPBEVARING
INTELLIGENT OPPBEVARING

Range Rover gir deg praktiske oppbevaringsrom for dine personlige eiendeler samtidig som du holder kupeen ren og ryddig – fra det dype oppbevaringsrommet i midtkonsollen og det nye hanskerommet til kjøleboksen (ekstrautstyr).

LAST NED BROSJYRE
KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET
SETER

Bilen er tilgjengelig med en rekke setekonfigurasjoner fra oppvarmede forseter med 16-veis justering og 60:40 baksetebenk til seter med oppvarming og kjøling, massasjefunksjon og 24-veis justering, samt Executive Class bakseter. Alle forseter inkluderer minnefunksjon både for fører og forsetepassasjer.

BYGG DIN EGEN
ELEKTRISK SOLSKJERM
ELEKTRISK SOLSKJERM

For å hindre at kupeen overopphetes og minimere bruken av klimaanlegget, aktiveres den elektriske solskjermen automatisk når passasjerene har forlatt bilen og dørene låses.

UTFORSK TEKNOLOGI
SETER MED MASSASJEFUNKSJON
SETER MED MASSASJEFUNKSJON

Nyt en avslappende massasje mens du sitter komfortabelt i setet. Setene er utstyrt med 25 avslappende massasjeprogrammer, inkludert rulle- og puls-modi.

LAST NED BROSJYRE
CABIN AIR IONISATION
CABIN AIR IONISATION

Når du trykker på PURIFY-knappen i bilen, vil ionisering av luften i kupeen med PM2.5-filter tiltrekke seg og fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2.5 og luftbårne allergener som støv og pollen. Dette renser luften i kupeen for å beskytte passasjerene mot miljøforurensning.

LAST NED BROSJYRE
yt:M-qqtkmQPIg
KJØREEGENSKAPER
TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Matcher krevende terreng. Terrain Response 2 tilpasser responsen fra bilens motor, girkasse, differensialer og chassis-systemer etter kjøreforholdene. Velg mellom syv modi: Dynamic, Eco, Comfort, Grass/Gravel/Snow, Mud and Ruts, Sand og Rock Crawl.

HOLD MEG INFORMERT
yt:-sz3IQ8oRC8
ELEKTRONISK LUFTFJÆRING
ELEKTRONISK LUFTFJÆRING

Elektronisk luftfjæring endrer bilens høyde raskt og holder alle fire hjulene på bakken selv på ujevnt underlag for å gi mer stabile kjøreegenskaper.  Du kan også bruke dette systemet til å heve bilen for å gjøre det enklere å laste og losse tunge ting.

FINN EN FORHANDLER
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All-Terrain Progress Control (ATPC) lar deg stille inn og opprettholde jevn hastighet under utfordrende forhold som gjørme, vått gress, is, snø og grusvei. Systemet kan aktiveres i hastigheter mellom 1,8 km/t og 30 km/t slik at du kan konsentrere deg om styringen, og finne veien i vanskelig terreng.

HOLD MEG INFORMERT
YTELSE
ADAPTIVE DYNAMICS
ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics gjør at kjøringen går som en lek. Systemet overvåker bilens bevegelser over 500 ganger i sekundet og reagerer på førerens bevegelser eller veiforholdene umiddelbart, noe som bidrar til større kontroll og minimaliserer karosserikrenging, for en mer stabil kjøring.

HOLD MEG INFORMERT
DYNAMIC RESPONSE
DYNAMIC RESPONSE

Dynamic Response3 gjør kjøreegenskapene enda bedre via Hydraulic Roll Control, optimalisert ytelse og passasjerkomfort ved å redusere karosserikrenging i svinger. Ved å styre akslingene foran og bak uavhengig av hverandre, kan systemet levere økt smidighet i lav hastighet sammen med bedre stabilitet i høy hastighet og mer presis styring.

HOLD MEG INFORMERT
AKTIV DIFFERENSIALSPERRE BAK
AKTIV DIFFERENSIALSPERRE BAK

Aktiv differensialsperre bak leverer bedre stabilitet på svingete veier og raffinert trekkraft med begrenset hjulspinn under terrengkjøring. Systemet sørger for at kraften overføres til hjulene med best tilgjengelig grep.

HOLD MEG INFORMERT
BÆREKRAFT
ALUMINIUMSARKITEKTUR
Range Rover er utviklet med resirkulert materiale i karosseriet. Dette gir bedre ytelse og lavere CO2-utslipp.
LIVSSYKLUSTILNÆRMING
Vi er forpliktet til å produsere biler med mer bærekraftige materialer, produsere mindre avfall og bruke færre naturressurser. Range Rover er utviklet for å være 85 % resirkulerbar og 95 % gjenvinnbar.
SIKKERHETSFUNKSJONER
BYGG DIN EGEN
ISOFIX
ISOFIX-punktene i baksetet gjør det enkelt å installere barneseter. Og sikrer en sterk tilkobling mellom barnesetet og bilen for bedre sikkerhet.
KOLLISJONSPUTER
Range Rover har et omfattende kollisjonsputesystem med kollisjonsputer for både fører og passasjerer for å gi utmerket beskyttelse for alle i bilen.
SETEBELTER
I tillegg tilbys beltestrammere som reduserer bevegelser ved en eventuell frontkollisjon.
NØDBREMSING
Nødbremsing øker sikkerheten ved å varsle føreren om potensielle frontkollisjoner. Hvis føreren ikke reagerer, vil systemet selv bruke bremsene for å redusere farten ved et eventuelt sammenstøt.
ELECTRONIC TRACTION CONTROL
Dette systemet optimaliserer trekkraften og stabiliteten ved å kontrollere hjulspinn ved å redusere dreiemoment til det spinnende hjulet og bruke bremsene etter behov.
EMERGENCY BRAKE ASSIST
Emergency Brake Assist forstår når du bruker bremsene raskt, men uten den nødvendige bremsekraften for å optimalisere bremselengden. Systemet bruker derfor bremsetrykket via ABS-pumpen slik at du kan stoppe i tide.

1 Leveres som en del av Driver Assist Pack.
2 Krever infrarød reflekterende frontrute ved montering på enkelte markeder.
3 Kun tilgjengelig på V8-motorer.

Setene er utstyrt med nye puter og mellomlag med mykere skinn som optimaliserer disse funksjonene. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for mer informasjon