RANGE ROVER FIFTY

Jubileumsmodellen hyller 50 år med innovativt design og overlegen ingeniørkunst.

LAST NED INTERAKTIV E-BROSJYRE
RANGE ROVER

DEN OPTIMALE RANGE ROVEREN.

360° EKSTERIØR AV DENNE MODELLEN

CO2-UTSLIPP g/km
Fra 72*


DRIVSTOFFORBRUK blandet kjøring l/100 km
Fra 3.2*

9ZOjjguTDJk
RANGE ROVER <br/>PHEV

VI LANSERER DEN NYE PHEV-MOTOREN.

SE FILMEN

CO2-UTSLIPP g/km
Fra 72*


DRIVSTOFFORBRUK blandet kjøring l/100 km
Fra 3.2*

RANGE ROVER

TILKOBLINGSMULIGHETER OG UNDERHOLDNING PÅ ALLER HØYESTE NIVÅ.

UTFORSK HØYDEPUNKTER

CO2-UTSLIPP g/km
Fra 72*


DRIVSTOFFORBRUK blandet kjøring l/100 km
Fra 3.2*

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.
HØYDEPUNKTER
DESIGN
Med de flotte eksteriørdetaljene, har vi ikke bare oppgradert Range Rover – vi har ganske enkelt gjort den enda bedre. En rekke innovative funksjoner som for eksempel Pixel-laser LED hovedlys gir bilen et enda flottere utseende.
SE MODELLER
yt:yRzwc69-5t4
RAFFINEMENT
En førsteklasses kjøreopplevelse! Det elegante og vakre interiøret i Range Rover leveres med setekomfort for alle ombord, som standard. Baksetene har nå enda bedre hvilestilling og dypere seteputer for økt komfort.
UTFORSK VIKTIGE FUNKSJONER
yt:wOmJlO60HEE
TEKNOLOGI
Fra betjeningsknappene på rattet som kun lyser når de tas i bruk, til de integrerte 10” berøringsskjermene på Touch Pro Duo, er Range Rover utstyrt med en rekke teknologier for å skape en raffinert og tilkoblet kjøreopplevelse.
UTFORSK TEKNOLOGI
yt:6_yslklA0dI
OPPLEV RANGE ROVER

En Range Rover må oppleves! Duften av ny bil, grepet om skinnrattet, alle smarte og fine detaljer, og den unike kjøregleden.
Du er verdt en prøvekjøring.

BESTILL PRØVEKJØRING
DESIGN
UTFORSK EKSTERIØR
UTFORSK EKSTERIØR

Bilen er oppgradert med et ikonisk og mer moderne design med ny frontgrill, støtfanger foran og panser kombinert med integrerte eksosrør og helt nye LED lys.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
STANDARD AKSELAVSTAND
TØFT UTSEENDE

Med sine tre klassiske linjer er Range Rover lett gjenkjennelig. Den særpregede silhuetten er konisk og avrundet, mens stolper i Gloss Black fremhever taket, i tillegg til den strømlinjeformede og elegante utformingen.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
LANG <br>AKSELAVSTAND
ENESTÅENDE OG RAFFINERT

Range Rover med lang akselavstand er en lett gjenkjennelig og vakker bil med innovative teknologier. Med panoramatak som standard, er karosseriet forlenget med 200 mm for å skape et enda mer romslig og luksuriøst interiør.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
INTERIØR DESIGN
INTERIØR DESIGN

Meget komfortabelt med elegant detaljering. Interiørdetaljene og detaljer i trefinér skaper en følelse av luksus i Range Rover.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
STANDARD AKSELAVSTAND
KOMFORT

Det oppgraderte interiøret i Range Rover er designet og utviklet for klasseledende komfort. Utsøkte materialer som Semi-Aniline skinn, bredere seter og en ny og stilig konsoll er designet for økt komfort og økt brukervennlighet.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
LANG AKSELAVSTAND
LUKSUS

Passasjerene i Range Rover med lang akselavstand, kan skape sitt eget interiørparadis. Sammenlignet med standard akselavstand er denne modellen enda mer raffinert med 192mm ekstra beinplass for optimal romslighet og komfort.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
EDITIONS OG SPECIAL VEHICLES
WESTMINSTER
RANGE ROVER WESTMINSTER

Range Rover Westminster leveres med vakre linjer og eleganse som standard. Bilen er blant annet utstyrt med taktrekk i semsket skinn, Kalahari finér og skyvbart panoramatak. Med Westminster Black får du det lille ekstra.

SE DENNE MODELLEN
SE GALLERI
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

SVAutobiography Dynamic Stealth er utstyrt med unike svarte designdetaljer, slik som Santorini Black lakk med detaljer i Narvik Black og interiør i Ebony med Pimento-søm. Special Vehicle Operations tar luksus, kjøreegenskaper og ytelse til et helt nytt nivå.

SE DENNE MODELLEN
SE GALLERI
TEKNOLOGI
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Bilen er utstyrt med to svært responsvillige 10” HD-berøringsskjermer som standard, og Touch Pro Duo infotainmentsystemet lar deg vise informasjon og bruke tilleggsfunksjoner samtidig for økt fleksibilitet og effektiv bruk.

UTFORSK TEKNOLOGI
INTERAKTIVT FØRERDISPLAY
INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det 12,3' HD interaktive førerdisplayet kan motta og vise informasjon, underholdning og aktiv sikkerhetsdata, som blant annet navigasjon, telefon og media.

UTFORSK TEKNOLOGI
ALLSIDIGHET
5 SETER

900 literDu, venner og familie kan reise på helgetur med god plass til bager og kofferter. Flytende volum ovenfor tilsvarer tørr kapasitet på 707.

4 SETER

1317 literBruk fire seter og ta med deg større ting som skibager eller kofferter. Flytende volum ovenfor tilsvarer tørr kapasitet på 1102.

3 SETER

1526 literMed tre nedfelte seter har du et stort og lastevennlig bagasjerom. Flytende volum ovenfor tilsvarer tørr kapasitet på 1299.

2 SETER

1943 literMed tre nedfelte seter har du plass til det meste i bagasjerommet. Flytende volum ovenfor tilsvarer tørr kapasitet på 1694.

Volum er industristandarden som måles ved å fylle lasteplassen med væske. Utnyttbart volum måles med massive blokker (200 x 50 x 10 mm) og viser størrelsen på den praktiske plassen i bilen.
Bagasjerommet er noe mindre på PHEV-modellene. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon.
Alle tall gjelder for modeller med standard akselavstand.

REMOTE CONVENIENCE FOLD

Convenience Fold med Remote Intelligent Seat Fold er tilgjengelig med Executive Class seter slik at du kan konfigurere baksetene via berøringsskjermen eller en app på smarttelefonen.

UTFORSK VIKTIGE FUNKSJONER
KJØREEGENSKAPER
ALL WHEEL DRIVE
ALL WHEEL DRIVE

Terrengkjøring er trygt og presist takket være All Wheel Drive (AWD). For å beholde optimal trekkraft under alle forhold, er kjøreegenskapene til Range Rover koblet til en rekke avanserte teknologier.

HOLD MEG INFORMERT
HENGERFESTE
HENGERFESTE

Med en lastekapasitet på 3 500 kg og integrerte, skreddersydde teknologier, takler Range Rover selv de mest krevende oppgaver. Gjør kjøring med tilhenger enda enklere og mer praktisk med elektrisk nedfellbart tilhengerfeste, Advanced Tow Assist og Rear Height Adjust. Leveres som ekstrautstyr.1

LAST NED BROSJYRE
VADING
VADING

Range Rover har en vadedybde opptil 900 mm. Vår Wade Sensing2 (ekstrautstyr) bruker sensorer i sidespeilene for å registrere når vannivået når bilens maks. vanndybde. Kontrollsystemet leverer informasjon i sanntid og er spesielt nyttig etter mørkets frembrudd.

FINN EN FORHANDLER
YTELSE
PHEV
PHEV

Vår mest innovative drivlinje noensinne. Range Rover Plug-In Hybrid er utstyrt med en avansert Ingenium bensinmotor og elmotor. Yter 404 hk og akselererer fra 0-100 km/t på 6,8 sekunder, CO2-utslipp fra 72 g/km.

UTFORSKE PHEV
MOTORER
MOTORER

Kraft og klasseledende effektivitet. Velg blant en rekke avanserte motorer til din Range Rover, blant annet en SDV6 3,0 l diesel med god drivstofføkonomi og høy ytelse. Den nye ladbare hybridmotoren (PHEV) er vår mest innovative motor noensinne.

UTFORSK VIKTIGE FUNKSJONER
ALUMINIUMSKAROSSERI
ALUMINIUMSKAROSSERI

Aluminiumskarosseriet gjør Range Rover til en av de sterkeste og letteste bilene i sin klasse. Aluminium i karosseriet sørger for minimal inntrengning i sikkerhetscellen ved en eventuell kollisjon.

UTFORSK VIKTIGE FUNKSJONER
SUV-UTVALG AV HYBRID, BENSIN, EURO 6 DIESEL
SUV-UTVALG AV HYBRID, BENSIN ELLER EURO 6 DIESEL

Enten du kjører i tett bytrafikk eller langturer på motorveien, kan du nå ta en informert beslutning om din neste bil med 5 korte spørsmål.

HVILKEN BIL ER RIKTIG FOR DEG?
VELG DIN RANGE ROVER
VELG DIN MODELL
LAND ROVER GEAR – TILBEHØR

Gjør din Range Rover enda flottere med Land Rover Gear tilbehør. Personliggjør bilen etter dine behov med stilig, tøft og allsidig tilbehør som er utviklet, testet og produsert etter nøyaktig de samme standardene som bilens fabrikkmonterte originalutstyr.

SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR
yt:yGT-kJB1NbY
HOLD DEG OPPDATERT

Hver måned sender vi ut ett nyhetsbrev med siste nytt om Land Rover, kommende modeller og eventer, og eventuelle kampanjer.
Vær først ute med siste nytt!

MELD DEG PÅ
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.

*Oppgitte tall er beregnet ut ifra NEDC2 fra produsentenes offisielle WLTP-tester, i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2 og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med, og hva slags ekstrautstyr som er montert.
NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, noe som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.

Se WLTP-tallene.
WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2- utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.

1 2 500 kg på P400e.
2 Vading er kun tilgjengelig når motoren er i gang.

Setene er utstyrt med nye puter og mellomlag med mykere skinn som optimaliserer disse funksjonene. Ta kontakt med din lokale Land Rover-forhandler for mer informasjon.

InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres ved alle lokasjoner. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon, eller konfigurer bilen din på nett.