TILBEHØR

DIN VERDEN. PÅ DIN MÅTE.

zONCQGzyneU
EKSTERIØR
SIDE-MOUNTED GEAR CARRIER

Den 28 liter store Exterior Side-mounted Gear Carrier1 lar deg oppbevare gjenstander sikkert og trygt på utsiden av bilen. Den er både vanntett og låsbar og gjør det enkelt og sikkert å oppbevare.

BYGG DIN EGEN
EXPEDITION ROOF RACK
På ekstreme turer er det avgjørende at alt utstyr er med. Med en dynamisk lastekapasitet på opptil 132kg2, gir Expedition Roof Rack1 mer enn nok plass.
DEPLOYABLE ROOF LADDER
Deployable Roof Ladder bedrer tilgangen til taket og gjør det enklere å laste opp tingene dine. For ytterligere sikkerhet kan stigen låses i sammenfoldet posisjon.
OPPBLÅSBAR, VANNTETT MARKISE
Ta utsikten uten å bekymre deg for været. Den oppblåsbare vanntette markisen kan settes raskt ut og har fleksibilitet til å passe til siden eller bak på bilen.
BÆREBART SKYLLESYSTEM
Rengjør utstyret ditt enkelt med det 6,5 liter store trykksatte Portable Rinse System. Det omfatter en slange og dusjfeste og kan brukes til å skylle av støvler, sykler og våtdrakter.
SYKKEL STATIV
Ta med deg to sykler på alle eventyrene dine og velg mellom to Roof-mounted Bike Carriers1.
INTERIØR
bygg din egen
RYGGSEKK TIL SETET
Ryggsekken er festet til baksetet og sørger for at dine viktigste ting er innenfor rekkevidde, men ute av syne. Den 20 liter store Seat Backpack er enkel å ta ut og du kan enkelt ta den med deg når du forlater bilen.
INTEGRERT LUFTKOMPRESSOR
Blås opp bildekk, sykkeldekk, luftmadrasser og andre oppblåsbare gjenstander når som helst med Integrated Air Compressor montret i bilens bagasjerom.
CLICK AND GO SYSTEM
Et allsidig flerbrukssystem for passasjerene i andre seterad. Systemet festes mellom hodestøttene, og du kan også velge flere festeanordninger for nettbrett, vesker, laptops og jakker.
PET PACKS
Velg blant våre Pet Packs for å sikre at kjæredyret ditt er sikret og har det komfortabelt på hver tur, samtidig som du beskytter bilens interiør.
TILBEHØRSPAKKER

Fire pakker. Ubegrensede muligheter. For å gjøre mest mulig ut av din verden kan du velge mellom alternativene under.

UTFORSK ULTIMAT PERSONLIGGJØRING
EXPLORER PACK
Kjør din egen vei, uansett terreng. Tross grenser og overvinn ukjente landskaper med Defender sin Explorer Pack.
UTFORSK EXPLORER PACK
ADVENTURE PACK
Ta lidenskapene dine til nye territorier. Med Adventure Pack er Defender utstyrt til å ta deg bort fra landeveien og ut til naturens lekeplass.
UTFORSK ADVENTURE PACK
COUNTRY PACK
Kom med de mest skitne støvlene. Med Country Pack er Defenderen utstyrt for å ta opp kampen mot elementene, og gjør hver eneste tur minnerik.
UTFORSK COUNTRY PACK
URBAN PACK
Overvinn betongjungelen. Urban Pack gjør din Defender iøynefallende, med en oppsiktsvekkende stil, trygghet og holdning som får folk til å snu seg.
UTFORSK URBAN PACK

ULTIMAT PERSONLIGGJØRING

Gjør mer ut av din verden. Med Defender kan du personliggjøre bilen slik at den passer din livsstil.

ULTIMAT PERSONLIGGJØRING
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Se online eller last ned den seneste Defender brosjyren.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.

1 Takrails må monteres.
2 Hvis montert på 110 med offroad-dekk.


Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


All innebygd teknologi skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Land Rover-forhandler.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Se online eller last ned den seneste Defender brosjyren.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover forhandler.