TOTALE EIERKOSTNADER

Vi forstår hvor viktig de totale eierkostnadene (TCO) er når det gjelder å velge firmabiler. Derfor er de totale eierkostnadene fra forsikring og servicekostnader til verditap, drivstofforbruk og CO2-utslipp, tatt i betraktning under utviklingen av våre biler. Med det mener vi at Land Rover nå representerer en flott mulighet for deg, dine kollegaer og din virksomhet.

Service, vedlikehold og reparasjon

Den nest største kostnaden i forbindelse med en flåte, etter verditapet, er service, vedlikehold og reparasjon (SMR)*. Derfor jobber Land Rover konstant med å redusere service og reparasjon ved hjelp av nye teknologier og syntetiske smøremidler. Våre biler er også utviklet for lengre serviceintervaller og enklere vedlikehold for å holde driftskostnadene nede. *Kilde: Eurotax

Land Rover originaldeler: designet spesielt for Land Rover

Våre originaldeler gir deg mange fordeler som bidrar til å forlenge flåtebilenes livssyklus. Disse delene er testet og produsert etter de høyeste standarder, har høy kvalitet og holdbarhet.

Restverdier (RV)

For å opprettholde og forbedre de solide restverdiene, samarbeider vi med viktige, internasjonale påvirkere som sikrer at spesifikasjonene er tilpasset markedsforventningene. I tillegg lytter vi til kundene for å utvikle produkter som er mer konkurransedyktige på totale eierkostnader og restverdier, samtidig som vi forbedrer funksjonalitet, design, ytelse og effektivitet.

Ta kontakt med våre Fleet & Business representanter for mer informasjon om Land Rover som firmabil. Vi hjelper deg med dine spørsmål slik at du kan ta en sikker og informert beslutning om din nye firmabil.

KONTAKT OSS

TILBAKE TIL FLEET & BUSINESS, OVERSIKT

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker