FLEET & BUSINESS KUNDESERVICE

Hvem snakker du med?

Ta kontakt med oss for en skreddersydd firmabil-avtale som passer nettopp dine behov. Våre fleet & business representanter er dedikerte til å hjelpe deg med spørsmål og gi deg den informasjonen du trenger for å ta en informert og sikker beslutning. Når du velger en Land Rover ønsker vi at du og dine kollegaer får en problemfri bilhverdag med høyt servicenivå - uten spørsmål eller kompromisser.

Vår kundeservice

Land Rover Fleet & Business kundeserviceprogrammet gjør det enklere å finne den rette serviceplanen for deg. Du har en rekke fordeler som gir en problemfri bilhverdag både for deg og bilen.

Serviceplaner

Med våre skreddersydde servicepakker passer vi på bilen din som om den var vår egen. Periodisk vedlikehold gir bilen servicen den trenger slik at du og dine kollegaer kan nyte optimal ytelse under alle kjøreturer.

Utvidet garanti

Vår utvidede garanti gir deg en problemfri bilhverdag etter at fabrikkgarantien utløper. Alt reparasjonsarbeid utføres av Jaguar Land Rover-godkjente mekanikere med originaldeler slik at du kan være sikker på at bilen er i de beste hender.

Accident Services

Ved en kollisjon vil vi gjøre alt vi kan for at dine kollegaer kan sette seg bak rattet igjen så raskt som mulig. Bilen blir reparert etter de høyeste standarder fordi vi kun bruker Land Rover-godkjente karosseri- og lakkeringsverksteder, og bilen blir returnert i perfekt stand, noe som bidrar til å opprettholde bilens restverdi.

Ta kontakt med våre Fleet & Business representanter for mer informasjon om Land Rover som firmabil. Vi hjelper deg med dine spørsmål slik at du kan ta en sikker og informert beslutning om din nye firmabil.

KONTAKT OSS

TILBAKE TILL FLEET & BUSINESS, OVERSIKT

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker