FLEET & BUSINESS KUNDESERVICE

Hvem snakker du med?

Du kan snakke med en av våre forhandlere om dine spesifikke krav eller du kan besøke et av våre spesialiserte Fleet and Business sentre. De er dedikert til å gi deg all informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning. Når du velger en Land Rover ønsker vi at du og dine kollegaer skal ha en problemfri bilhverdag, komfort og høyt servicenivå uten spørsmål eller kompromisser.

Vår kundeservice

Land Rover Fleet & Business kundeserviceprogrammet gjør det enklere å finne den rette serviceplanen for deg. Du har en rekke fordeler som gir en problemfri bilhverdag både for deg og bilen.

Serviceplaner

Med våre skreddersydde servicepakker passer vi på bilen din som om den var vår egen. Periodisk vedlikehold gir bilen servicen den trenger slik at du og dine kollegaer kan nyte optimal ytelse under alle kjøreturer.

Utvidet garanti

Vår utvidede garanti gir deg en problemfri bilhverdag etter at fabrikkgarantien utløper. Alt reparasjonsarbeid utføres av Jaguar Land Rover-godkjente mekanikere med originaldeler slik at du kan være sikker på at bilen er i de beste hender.

Veihjelp

Land Rover Assistance er et omfattende og skreddersydd assistanseprogram. Programmet dekker alle bilbehov med klasseledende support - fra havari og kollisjoner til mindre nødsituasjoner.

Accident Services

Ved en kollisjon vil vi gjøre alt vi kan for at dine kollegaer kan sette seg bak rattet igjen så raskt som mulig. Bilen blir reparert etter de høyeste standarder fordi vi kun bruker Land Rover-godkjente karosseri- og lakkeringsverksteder, og bilen blir returnert i perfekt stand, noe som bidrar til å opprettholde bilens restverdi.

KONTAKT OSS

TILBAKE TILL FLEET & BUSINESS, OVERSIKT

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev