FLEET & BUSINESS

Land Rover gjenspeiler det aller beste innen britisk design og teknikk. Våre modeller tilbyr en kjøreopplevelse utenom det vanlige i kombinasjonen med utsøkt design og innovativ teknologi. 

Vi har et bredt utvalg av modeller, så vi kan garantere at du vil finne den perfekte modellen for deg og din livsstil. Land Rover er ikke bare et smart valg, men det er også et kostnadseffektivt valg. I kombinasjonen med lange serviceintervaller og en høy annenhåndsverdi betyr dette verdi for deg og ditt firma.

Hvis du er ute etter en firmabil som inspirerer, motiverer og har konkurransedyktige kostnader er Land Rover den perfekte bilen for deg.

 

TOTALE EIERKOSTNADER

Vi vet at dette er en viktig faktor når du velger biler til firmaets flåte. Derfor har vi vurdert dette helt fra starten av. Fra forsikring og servicekostnader til nedskrivning/verditap til drivstofforbruk og CO2-utslipp - alle bilene våre er utformet og produsert etter de høyeste standardene.

LES MERE OM TOTALE EIERKOSTNADER

KUNDESERVICE

Når du velger en Land Rover vil både du og kollegaene dra nytte av et problemfritt, praktisk og eksemplarisk servicenivå.

LES MER

FLEET & BUSINESS SENTRE

Hos Land Rover forstår vi viktigheten av å ha dedikerte sentre med høyt kvalifisert personale som betjener alle våre Fleet & Business-kunder.

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

Terrain Response®, parkeringssensorer og navigasjonssystem i bilen bidrar til å levere en mer intuitiv, sikker og responsvillig kjøring. I tillegg bidrar de også til større ansvarsfølelse.

STANDARD MODELLUTVALG

Den nye Discovery Sport er nå en av bilene som er tilgjengelig. Bilen er produsert med lettere materialer og bedre motorteknologier med lavere drivstofforbruk, større fleksibilitet og lavere CO2-utslipp enn mange av konkurrentene. Range Rover-modeller er også tilgjengelig.

SE VÅR MODELLER

Vi har vunnet mange prestisjefylte priser opp gjennom årene - fra Skottland til Asia. Per i dag har Range Rover mottatt over 65 priser og Range Rover Sport ble kåret til årets SUV i Skottland i 2013. Men det er allikevel ingen som har vunnet flere priser enn Range Rover Evoque. Siden lanseringen i 2011 har den vunnet 161 internasjonale priser og fortsetter å tiltrekke seg kjøpere med over 310 000 solgte enheter over hele verden, noe som gjør bilen til den raskest selgende Land Roveren noensinne.

Jaguar Land Rover ble kåret til BITC (Business In The Community) Responsible Business of the Year i 2013. Vi er faktisk den første produsenten fra Storbritannia som har vunnet denne prestisjetunge prisen. Prisen anerkjenner kontinuerlige investeringer innen miljøvennlige løsninger og utdanningsmuligheter både for ansatte og ungdom.

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

ALUMINIUMSRAMME

Disse karosseriene finnes nå på mange av våre biler, inkludert Range Rover, Range Rover Sport og den nye Discovery Sport. En aluminiumsramme gir høyere styrke og redusert vekt sammen med lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp. Denne revolusjonerende teknologien ble først benyttet i romfartsindustrien.

LAVERE DRIVSTOFFORBRUK

LAVERE DRIVSTOFFORBRUK

LAVERE DRIVSTOFFORBRUK

Den klasseledende 9-trinns girkassen i Range Rover Evoque har forbedret kjøregleden og gjør bilen 7,5 kg lettere enn den forrige 6-trinns modellen, noe som også gir lavere drivstofforbruk. Førerne har også bedre kontroll ved dårlig veigrep.

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

MER BEHAGELIG KJØRING

Adaptive Dynamics overvåker bilens bevegelser over 500 ganger i sekundet, reagerer på førerens bevegelser eller veien nesten umiddelbart, noe som gir bedre kontroll og minimaliserer krenging. Dette gir en mer komfortabel kjøring. Systemet leveres på blant annet Range Rover Sport.

ECO-MODUS

ECO-MODUS

ECO-MODUS

ECO-modus på biler som Discovery Sport gir en kontinuerlig informasjonsstrøm og tilbakemeldinger via berøringsskjermen, inkludert drivstofforbruk, sammenligninger av historiske data samt tips om bedre kjørestil. Dette kan bidra til å redusere kostnadene og forbedre effektiviteten.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev