FLEET & BUSINESS

Land Rover gjenspeiler det aller beste innen britisk design og teknikk. Våre modeller tilbyr en kjøreopplevelse utenom det vanlige i kombinasjonen med utsøkt design og innovativ teknologi. 

Vi har et bredt utvalg av modeller, så vi kan garantere at du vil finne den perfekte modellen for deg og din livsstil. Land Rover er ikke bare et smart valg, men det er også et kostnadseffektivt valg. I kombinasjonen med lange serviceintervaller og en høy annenhåndsverdi betyr dette verdi for deg og ditt firma.

Hvis du er ute etter en firmabil som inspirerer, motiverer og har konkurransedyktige kostnader er Land Rover den perfekte bilen for deg.

 

TOTALE EIERKOSTNADER

Vi på Land Rover forstår hvor viktig de totale eierkostnadene (TCO) er når det gjelder valg av firmabiler. På grunn av nettopp dette tar vi hensyn til TCO allerede fra starten av når vi designer og utvikler våre biler.

LES MER OM TCO

KUNDESERVICE

Når du velger en Land Rover vil både du og kollegaene dra nytte av et problemfritt, praktisk og eksemplarisk servicenivå.

LES MER OM KUNDESERVICE

FLEET & BUSINESS SENTRE

Hos Land Rover forstår vi viktigheten av å ha dedikerte sentre med høyt kvalifisert personale som betjener alle våre Fleet & Business-kunder.

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

Terrain Response®, parkeringssensorer og navigasjonssystem i bilen bidrar til å levere en mer intuitiv, sikker og responsvillig kjøring. I tillegg bidrar de også til større ansvarsfølelse.

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

ALUMINIUMSKAROSSERI

Disse karosseriene finnes nå på mange av våre biler, inkludert Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar og Discovery. Et aluminiumskarosseri gir høyere styrke og redusert vekt sammen med lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp. Denne revolusjonerende teknologien ble først benyttet i romfartsindustrien.

LAVERE DRIVSTOFFORBRUK

LAVERE DRIVSTOFFORBRUK

LAVERE DRIVSTOFFORBRUK

Den klasseledende 9-trinns girkassen i Range Rover Evoque har forbedret kjøregleden og gjør bilen 7,5 kg lettere enn den forrige 6-trinns modellen, noe som også gir lavere drivstofforbruk. Førerne har også bedre kontroll ved dårlig veigrep.

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

TEKNOLOGI OG INNOVASJON

MER BEHAGELIG KJØRING

Adaptive Dynamics overvåker bilens bevegelser over 500 ganger i sekundet, reagerer på førerens bevegelser eller veien nesten umiddelbart, noe som gir bedre kontroll og minimaliserer krenging. Dette gir en mer komfortabel kjøring. Systemet leveres på blant annet Range Rover Sport.

ECO-MODUS

ECO-MODUS

ECO-MODUS

ECO-modus gir en kontinuerlig informasjonsstrøm og tilbakemeldinger via berøringsskjermen, inkludert drivstofforbruk, sammenligninger av historiske data samt tips om bedre kjørestil. Dette kan bidra til å redusere kostnadene og forbedre effektiviteten.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker