NAMIBIA SOUTHERN TOUR

Den vakre naturen i Sørlige Afrika venter på deg.

BESTILL NÅ
UTFORSKING AV VAKKER NATUR

8 dagers reise der vi besøker geologiske underverk, inkludert Afrikas høyeste sanddyner, verdens eldste ørken og bisarre fjellformasjoner.

SANDDYNER OG FLOTT UTSIKT

Kalahari-ørkenen. Dune 45. Hardap Dam med yrende fugleliv. South Tour gir deg alle disse mystiske og magiske utfluktene, samt muligheten til å kjøre gjennom noen av verdens mest utfordrende terreng.
SE FILMEN
SE GALLERI

<h2>NAMIBIA SOUTHERN TOUR – 8 DAGERS REISEPLAN</h2>
DAG 1
Vi flyr til Windhoek der du blir møtt ditt Land Rover-team. Etter en sikkerhetsbriefing fra våre eksperter, kan du sette deg inn i din Land Rover-bil og kjøre til den namibiske ørkenen der vi overnatter på en tradisjonell afrikansk jakthytte.
DAG 2
En kort, men spektakulær kjøretur gjennom dramatisk landskap opp til Erongo Mountains. Det ulendte terrenget gir deg en forsmak på hva du har i vente, og de bratte fjellformasjonene er et yndet bildeobjekt.
DAG 3
Dagens destinasjon er Swakopmund, en tidligere tysk koloniby ca. 100 km fra kysten. Men først må du takle de gigantiske sanddynene og minneverdig kjøring langs kysten. Belønningen er et sjarmerende hotell i bysentrum.
DAG 4
South Tour handler om ørken og sanddyner. Dagens tur går gjennom savannen til Kalahari-ørkenen der du vil oppleve noen av verdens mest utfordrende sanddynekjøringer. Her er det viktig å holde tungen rett i munnen mens du kjører.
DAG 5
En tidlig start på dagen med en kjøretur til Sossusvlei, et surrealistisk landskap med akasietrær og hjemstedet til Dune 45, en av verdens største og mest utfordrende sanddyner. Her blir kjøreferdighetene dine virkelig satt på prøve.
DAG 6
Hvis gårsdagen handlet om sanddyner, vil denne dagen handle om fugleliv. Hardap Dam i nærheten av Mariental er den største demningen i Namibia, og tiltrekker seg tusenvis av fugler, inkludert hvite pelikaner, flodørner, flamingoer, goliathegrer og fiskeørner.
DAG 7
Det på tide på forlate majestetiske Kalahari og ta den støvete veien tilbake til Windhoek for en deilig middag og en avskjedsfest der du kan dele historiene dine med de andre gjestene, samt reflektere over hvorfor Namibia er noe helt unikt.
DAG 8
Dette er dagen for å utforske Windhoek, en av verdens høyestliggende hovedsteder. Gå på shopping eller slapp av med en iskald øl på en kafé, og start planleggingen av ditt neste Land Rover-eventyr.
MØT DITT EKSPERTTEAM

Profesjonelt og dedikert med bred erfaring. Ikke bare vet våre meget dyktige instruktører hvordan du skal få mest mulig ut av bilene våre, de vet også hvordan de skal videreformidle denne kunnskapen på en klar og tydelig måte slik at du lærer mest mulig.

ADVENTURE TRAVEL NAMIBIA-JAKKE

Våre Land Rover Adventure Travel Namibia-jakker for kvinner og menn er pustende og vanntette skalljakker med avtakbare ermer og SPF 50 UV-fôr. Disse jakkene er spesialutviklet for optimal beskyttelse i Afrikas ekstreme temperaturer og natur.

Der er enkelt å kjøpe en Land Rover Adventure Travel Namibia-jakke, bare velg antall i bestillingsskjemaet.

LES ANMELDELSENE I GJESTEBOKEN VÅR
Les hva andre gjester sier om Namibia-eventyret med Land Rover.
LAST NED GJESTEBOK

«Dette var en uforglemmelig opplevelse, og helt ulikt noe jeg har gjort tidligere.»


ANNABELLE, LONDON
<h2>BESTILL DIN NAMIBIA-OPPLEVELSE</h2>
ÉN PERSON
Ingenting kan sammenlignes med Namibia. Den mystiske sjarmen med ørkener nær kysten og de vakre viltreservatene gjør dette til en enestående og uforglemmelig opplevelse. Reisens varighet: 8 dager, 7 netter. Én fører, enkeltrom.
BESTILL NÅ
TO PERSONER (DELING)
Opplev den magiske sjarmen med ørkener nær kysten og vakre viltreservater med kompanjongen din. Namibia er Afrikas best bevarte hemmelighet, og de som er så heldige å få oppleve dette landet sier seg helt enig. Reisens varighet: 8 dager, 7 netter. To førere, dobbeltrom.
BESTILL NÅ

DETTE PROGRAMMET GJENNOMFØRES PÅ ENGELSK

KONTAKT OSS


For mer informasjon, ta kontakt med oss på:

Telefon
+49 2058 77 809 94 (09:00–17:00 (CET), mandag til fredag. Lokale avgifter kan påløpe).

E-post
Kontakt oss
NAMIBIA – VANLIGE SPØRSMÅL
GENERELL

Hvem er det som arrangerer turene?

Land Rover Experience Adventure Travel Namibia-programmet organiseres av Agentur für Promotion und Service GmbH (APS)/Land Rover Experience Tyskland, som er lisensiert og autorisert av Jaguar Land Rover. Når du legger inn en bestilling, kommer du i kontakt med APS GmbH.Hvem kjører?

Du! Det vil være en Land Rover Experience-instruktør til stede for å gi deg råd og hjelp, men dette er reiser der du selv sitter bak rattet i de nyeste Land Roverne.Hvilket språk snakkes det på reisen?

Instruktørene/vertene vil kommunisere med gjestene på engelsk.

PRIS

Må jeg kjøpe en forsikring for å kunne delta?

Vi anbefaler en god reiseforsikring.Hva er inkludert i reiseprisen?

Dette er inkludert i prisen: kjøreaktiviteter, overnatting, frokost, lunsj og middag, drikke ved måltider og transport til/fra Windhoek Airport (fast transportordning for hele gruppen). Se din individuelle reiseplan for mer informasjon. Husk at alkohol ikke er inkludert til middagen, og alkoholinntaket vil være begrenset på grunn av kjøreopplegget. Alkoholfri drikke er inkludert til alle måltider.Hva er ikke inkludert i reiseprisen?

Flyreise, visumgebyrer (hvis dette kreves), vaksiner, reiseforsikring, tips, alle personlige utgifter (for eksempel minibar på hotellet, spabehandling osv.) og alle andre arrangementer før og etter reisen som avviker fra reiseplanen.

KJØRING

Jeg har aldri kjørt en 4x4 bil eller drevet med terrengkjøring, kan jeg likevel være med på turen?

Selvsagt. Det vil være en kvalifisert Land Rover Experience instruktør med på hver tur som vil gi råd og hjelp, men alle turer er utviklet for førere med ulike ferdigheter.Hva slags bil vil jeg kjøre?

Gjestene vil kjøre Land Rover Discovery.Er bilene utstyrt med manuell eller automatisk girkasse?

Alle bilene er utstyrt med automatgir.Hva er kravene til førerkort og minimumsalder?

Alle kjørende gjester må være minst 19 år og ha hatt gyldig førerkort i minst ett år. Du trenger et internasjonalt førerkort.Finnes det noen fysiske krav for deltakelse?

For å kunne delta i Driving Experience må du sikre at du ikke kjenner til forhold som ville diskvalifisert deg fra kjøring, som for eksempel kroniske ryggproblemer (eller lignende tilstander), psykiske tilstander som kan påvirke kjøreevnen, dårlig syn som ikke oppfyller kravene for kjøring, graviditet eller hjerteproblemer.Hvor mange gjester vil det være i hver bil?

Prisene er basert på at to personer deler en bil. På forespørsel kan også en tredje og fjerde person dele på bilen.Kan jeg bruke min egen Land Rover på turen?

Det er ikke mulig å delta med din egen bil av forsikringsmessige forhold.

REISE

Vil jeg få min egen bil hvis jeg reiser alene?

Nei - av hensyn til sikkerheten lar vi ikke noen reise alene i en bil. De som reiser alene vil bli satt opp i par med en annen gjest eller hvis det er ulikt antall gjester, vil en av instruktørene sitte sammen med deg i bilen. Du vil derimot få ditt eget hotellrom.Har barn lov til å være med på turene?

Generelt sett er turene egnet for barn over 14 år, men ta kontakt med APS for mer informasjon og for å diskutere dine individuelle behov.Kan jeg bestille hele turen for en privat gruppe?

Ja, vi organiserer gjerne private turer for gruppebestillinger på 10 gjester eller mer. Programmet kan skreddersys og tilpasses etter gruppens behov.Reiser vi i konvoi?

Ja, vanligvis kjører vi i konvoi og har radiokommunikasjon mellom bilene.Hva er maksimal gruppestørrelse på hver tur?

For en mer intim og eksklusiv opplevelse er maksimal (og minimum) gruppestørrelse på 10 gjester (to per bil) under alle reiser.Trenger jeg visum?

APS GmbH er ansvarlig for å informere deg om krav til pass, visum og helsereguleringer på forhånd. Hvis du trenger en invitasjon for å få visum bes du informere APS GmbH som vil utstede slik invitasjon til deg. For mer informasjon, gå til www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/passport-visa/Hvilken valuta brukes i Namibia?

Den lokale valutaen er namibiske dollar (NAD).Vi vil gjerne forlenge turen med noen dager ekstra, kan vi gjøre det?

Selvsagt. APS GmbH hjelper deg gjerne med å planlegge og bestille ekstra dager før eller etter turen. Send en e-post til [email protected] eller ring +49 (2058) 77 80 994 (09:00–17:00 (CET), mandag til fredag). Lokale samtalepriser kan påløpe.Trenger jeg vaksiner?

Du finner mer informasjon om anbefalte eller obligatoriske vaksiner for de enkelte reisemålene her: https://www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/health/Hvem kan jeg kontakte hvis jeg trenger hjelp med bestilling av flybilletter eller reiseforsikring?

APS GmbH hjelper deg gjerne med bestilling av fly og reiseforsikring. De vil også informere deg om mulige endringer før avreise.De kan kontaktes på følgende måte:
Land Rover Experience Germany
c/o APS - Agentur für Promotion
und Service GmbH,
Am Sportplatz 26A, 42489, Wülfrath.E-post: [email protected]


Telefon: +49 (2058) 77 80 994
(09:00–17:00 (CET), mandag til fredag).
Lokale samtalepriser kan påløpe.Faks: +49 (2058) 77 80 990Er det en spesiell type bagasje jeg bør ha med meg?

Vi gir ingen anbefalinger med tanke på type bagasje - bilene har plass til både kofferter og reisebager.Hvilken kleskode gjelder for sammenkomstene om kvelden?

Du kan bruke helt vanlige klær.Hva skjer hvis en reise ikke oppnår minimum antall deltakere? Vil den bli kansellert?

Minimum gruppestørrelse er 10 personer på alle Namibia-turene. Vi vil helst ikke kansellere noen av reisene, men av og til er det ikke mulig å unngå. APS kan trekke seg fra pakkereiseavtalen hvis antall deltakere ikke er nådd innen 31 dager før avreise, såfremt det er angitt minimum antall deltakere i reisebeskrivelsen fra APS for den aktuelle reisen. Hvis APS trekker seg fra avtalen, skal denne sendes til deg så snart som mulig og depositumet blir refundert umiddelbart. Se våre vilkår og betingelser for mer informasjon.Er reiseplanene og overnattingene bekreftet?

Reiseplanen og overnattingen kan endres, basert på tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å erstatte reiseplanen og overnattingen med tilsvarende alternativer.

<h2>ANDRE NAMIBIA-OPPLEVELSER</h2>
8 DAGERS REISE TIL NAMIBIAS NORDKYST OG DYRELIV
Med fokus på Namibias rike dyreliv, besøker vi Etosha nasjonalpark der du kan se en rekke dyr i sitt naturlige habitat.
LES MER
4 DAGERS CENTRAL TOUR TIL NAMIBIAS FJELL OG VILLMARK
Gled deg over høydepunktene fra vår Northern Tour og Southern Tour med en kortere 4 dagers reise som dekker alt fra sanddyner til naturreservater.
LES MER

Viktig merknad
Bildene som vises er kun for illustrasjonsformål og hvis det skulle oppstå tvil med hensyn til programmet, vil den skriftlige reiseplanen anses som den nøyaktige tolkningen av turen. Vi forbeholder oss retten til å endre reiseruten og/eller erstatte turoperatøren med tilsvarende alternativer.

BESTILL EN EXPERIENCE DAY
Nå kan du selv oppleve Land Rovers enestående terrengegenskaper.
LES MER OM EVENTYRREISER
Se ikoniske destinasjoner bak rattet på en Land Rover.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
HOLD MEG INFORMERT
Registrer deg og motta siste nytt om Land Rover.