<h2>NAMIBIA CENTRAL TOUR – FJELL OG VILLMARK</h2>

En nervepirrende reise i det flotte namibiske landskapet.

BESTILL NÅ
FJELL OG VILLMARK

I løpet av 4 dager og 3 netter vil du få en opplevelse for livet, og utvikle imponerende kjøreferdigheter sammen med andre gjester i Namibias frodige natur.

4 DAGER MED NATUROPPLEVELSER

Ingenting kan sammenlignes med Namibias spektakulære natur. Vårt 4 dagers program viser deg det beste fra Namibia, inkludert majestetisk dyreliv, vakkert landskap og terrengkjøring.
SE FILMEN
SE GALLERI

NAMIBIA CENTRAL TOUR – 4 DAGERS REISEPLAN
DAG 1
Vi flyr til Windhoek der du blir møtt av teamet og din Land Rover. Etter en sikkerhetsbriefing kjører vi nordover til jakthytten for en deilig middag og et glimt av dyrelivet i Erindi viltreservat.
DAG 2
Morgenturen går til landsbyer på vei til terrengbanene i nærheten av Erongo Mountains, som er berømt for sine balanserende steiner. Etter lunsj krysser vi Namib-ørkenen og fortsetter mot Skjelettkysten for strandkjøring, og vi stopper ved det surrealistiske skipsvraket på vei til Swakopmund.
DAG 3
En spennende morgen venter når du kjører til sanddynene som omkranser Swakopmund. Land Rovere som kjører over sanddynene er et spektakulært syn. Vi kjører tilbake til jakthytten ved Windhoek om ettermiddagen.
DAG 4
Vi tilbringer tiden i Windhoek, hovedstaden i Namibia. Her kan du shoppe og besøke kafeer. Dette er også sentrum for Namibias bryggerivirksomhet. Ta deg en iskald øl mens du reflekterer over ditt utrolige Afrika-eventyr.
LAST NED BROSJYRE
MØT DITT EKSPERTTEAM

Profesjonelt og dedikert med bred erfaring. Ikke bare vet våre meget dyktige instruktører hvordan du skal få mest mulig ut av bilene våre, de vet også hvordan de skal videreformidle denne kunnskapen på en klar og tydelig måte slik at du lærer mest mulig.

ADVENTURE TRAVEL NAMIBIA-JAKKE

Våre Land Rover Adventure Travel Namibia-jakker for kvinner og menn er pustende og vanntette skalljakker med avtakbare ermer og SPF 50 UV-fôr. Disse jakkene er spesialutviklet for optimal beskyttelse i Afrikas ekstreme temperaturer og natur.

Der er enkelt å kjøpe en Land Rover Adventure Travel Namibia-jakke, bare velg antall i bestillingsskjemaet.

LES ANMELDELSENE I GJESTEBOKEN VÅR
Les hva andre gjester sier om Namibia-eventyret med Land Rover.
LAST NED GJESTEBOK

«Dette var en uforglemmelig opplevelse, og helt ulikt noe jeg har gjort tidligere.»


ANNABELLE, LONDON
<h2>VELG DIN NAMIBIA CENTRAL TOUR<h2>
ÉN PERSON
Ingenting kan sammenlignes med Namibia. Den mystiske sjarmen med ørkener nær kysten og de vakre viltreservatene gjør dette til en enestående og uforglemmelig opplevelse. Reisens varighet: 8 dager, 7 netter. Én fører, enkeltrom.
BESTILL NÅ
TO PERSONER (DELING)
Opplev den magiske sjarmen med ørkener nær kysten og vakre viltreservater med kompanjongen din. Namibia er Afrikas best bevarte hemmelighet, og de som er så heldige å få oppleve dette landet sier seg helt enig. Reisens varighet: 8 dager, 7 netter. To førere, dobbeltrom.
BESTILL NÅ

DETTE PROGRAMMET GJENNOMFØRES PÅ ENGELSK

KONTAKT OSS


For mer informasjon, ta kontakt med oss på:

Telefon
+49 2058 77 809 94 (09:00–17:00 (CET), mandag til fredag. Lokale avgifter kan påløpe).

E-post
Kontakt oss
NAMIBIA – VANLIGE SPØRSMÅL
GENERELL

Hvem er det som arrangerer turene?

Land Rover Experience Adventure Travel Namibia-programmet organiseres av Agentur für Promotion und Service GmbH (APS)/Land Rover Experience Tyskland, som er lisensiert og autorisert av Jaguar Land Rover. Når du legger inn en bestilling, kommer du i kontakt med APS GmbH.Hvem kjører?

Du! Det vil være en Land Rover Experience-instruktør til stede for å gi deg råd og hjelp, men dette er reiser der du selv sitter bak rattet i de nyeste Land Roverne.Hvilket språk snakkes det på reisen?

Instruktørene/vertene vil kommunisere med gjestene på engelsk.

PRIS

Må jeg kjøpe en forsikring for å kunne delta?

Vi anbefaler en god reiseforsikring.Hva er inkludert i reiseprisen?

Dette er inkludert i prisen: kjøreaktiviteter, overnatting, frokost, lunsj og middag, drikke ved måltider og transport til/fra Windhoek Airport (fast transportordning for hele gruppen). Se din individuelle reiseplan for mer informasjon. Husk at alkohol ikke er inkludert til middagen, og alkoholinntaket vil være begrenset på grunn av kjøreopplegget. Alkoholfri drikke er inkludert til alle måltider.Hva er ikke inkludert i reiseprisen?

Flyreise, visumgebyrer (hvis dette kreves), vaksiner, reiseforsikring, tips, alle personlige utgifter (for eksempel minibar på hotellet, spabehandling osv.) og alle andre arrangementer før og etter reisen som avviker fra reiseplanen.

KJØRING

Jeg har aldri kjørt en 4x4 bil eller drevet med terrengkjøring, kan jeg likevel være med på turen?

Selvsagt. Det vil være en kvalifisert Land Rover Experience instruktør med på hver tur som vil gi råd og hjelp, men alle turer er utviklet for førere med ulike ferdigheter.Hva slags bil vil jeg kjøre?

Gjestene vil kjøre Land Rover Discovery.Er bilene utstyrt med manuell eller automatisk girkasse?

Alle bilene er utstyrt med automatgir.Hva er kravene til førerkort og minimumsalder?

Alle kjørende gjester må være minst 19 år og ha hatt gyldig førerkort i minst ett år. Du trenger et internasjonalt førerkort.Finnes det noen fysiske krav for deltakelse?

For å kunne delta i Driving Experience må du sikre at du ikke kjenner til forhold som ville diskvalifisert deg fra kjøring, som for eksempel kroniske ryggproblemer (eller lignende tilstander), psykiske tilstander som kan påvirke kjøreevnen, dårlig syn som ikke oppfyller kravene for kjøring, graviditet eller hjerteproblemer.Hvor mange gjester vil det være i hver bil?

Prisene er basert på at to personer deler en bil. På forespørsel kan også en tredje og fjerde person dele på bilen.Kan jeg bruke min egen Land Rover på turen?

Det er ikke mulig å delta med din egen bil av forsikringsmessige forhold.

REISE

Vil jeg få min egen bil hvis jeg reiser alene?

Nei - av hensyn til sikkerheten lar vi ikke noen reise alene i en bil. De som reiser alene vil bli satt opp i par med en annen gjest eller hvis det er ulikt antall gjester, vil en av instruktørene sitte sammen med deg i bilen. Du vil derimot få ditt eget hotellrom.Har barn lov til å være med på turene?

Generelt sett er turene egnet for barn over 14 år, men ta kontakt med APS for mer informasjon og for å diskutere dine individuelle behov.Kan jeg bestille hele turen for en privat gruppe?

Ja, vi organiserer gjerne private turer for gruppebestillinger på 10 gjester eller mer. Programmet kan skreddersys og tilpasses etter gruppens behov.Reiser vi i konvoi?

Ja, vanligvis kjører vi i konvoi og har radiokommunikasjon mellom bilene.Hva er maksimal gruppestørrelse på hver tur?

For en mer intim og eksklusiv opplevelse er maksimal (og minimum) gruppestørrelse på 10 gjester (to per bil) under alle reiser.Trenger jeg visum?

APS GmbH er ansvarlig for å informere deg om krav til pass, visum og helsereguleringer på forhånd. Hvis du trenger en invitasjon for å få visum bes du informere APS GmbH som vil utstede slik invitasjon til deg. For mer informasjon, gå til www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/passport-visa/Hvilken valuta brukes i Namibia?

Den lokale valutaen er namibiske dollar (NAD).Vi vil gjerne forlenge turen med noen dager ekstra, kan vi gjøre det?

Selvsagt. APS GmbH hjelper deg gjerne med å planlegge og bestille ekstra dager før eller etter turen. Send en e-post til [email protected] eller ring +49 (2058) 77 80 994 (09:00–17:00 (CET), mandag til fredag). Lokale samtalepriser kan påløpe.Trenger jeg vaksiner?

Du finner mer informasjon om anbefalte eller obligatoriske vaksiner for de enkelte reisemålene her: https://www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/health/Hvem kan jeg kontakte hvis jeg trenger hjelp med bestilling av flybilletter eller reiseforsikring?

APS GmbH hjelper deg gjerne med bestilling av fly og reiseforsikring. De vil også informere deg om mulige endringer før avreise.De kan kontaktes på følgende måte:
Land Rover Experience Germany
c/o APS - Agentur für Promotion
und Service GmbH,
Am Sportplatz 26A, 42489, Wülfrath.


E-post: [email protected]
Telefon: +49 (2058) 77 80 994
(09:00–17:00 (CET), mandag til fredag).
Lokale samtalepriser kan påløpe.


Faks: +49 (2058) 77 80 990Er det en spesiell type bagasje jeg bør ha med meg?

Vi gir ingen anbefalinger med tanke på type bagasje - bilene har plass til både kofferter og reisebager.Hvilken kleskode gjelder for sammenkomstene om kvelden?

Du kan bruke helt vanlige klær.Hva skjer hvis en reise ikke oppnår minimum antall deltakere? Vil den bli kansellert?

Minimum gruppestørrelse er 10 personer på alle Namibia-turene. Vi vil helst ikke kansellere noen av reisene, men av og til er det ikke mulig å unngå. APS kan trekke seg fra pakkereiseavtalen hvis antall deltakere ikke er nådd innen 31 dager før avreise, såfremt det er angitt minimum antall deltakere i reisebeskrivelsen fra APS for den aktuelle reisen. Hvis APS trekker seg fra avtalen, skal denne sendes til deg så snart som mulig og depositumet blir refundert umiddelbart. Se våre vilkår og betingelser for mer informasjon.Er reiseplanene og overnattingene bekreftet?

Reiseplanen og overnattingen kan endres, basert på tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å erstatte reiseplanen og overnattingen med tilsvarende alternativer.

<h2>ANDRE NAMIBIA-OPPLEVELSER</h2>
8 DAGERS REISE TIL NAMIBIAS NORDKYST OG DYRELIV
Med fokus på Namibias rike dyreliv, besøker vi Etosha nasjonalpark der du kan se en rekke dyr i sitt naturlige habitat.
LES MER
8 DAGERS REISE TIL NAMIBIAS SANDDYNER OG UTSIKT
Kombiner det utrolige fuglelivet i Namibia med landets særmerkte geologiske fenomener. Med besøk til Namib- og Kalahari-ørkenene såvel som til Namib-Naakluft Park.
LES MER

Viktig merknad
Bildene som vises er kun for illustrasjonsformål og hvis det skulle oppstå tvil med hensyn til programmet, vil den skriftlige reiseplanen anses som den nøyaktige tolkningen av turen. Vi forbeholder oss retten til å endre reiseruten og/eller erstatte turoperatøren med tilsvarende alternativer.

BESTILL EN EXPERIENCE DAY
Nå kan du selv oppleve Land Rovers enestående terrengegenskaper.
LES MER OM EVENTYRREISER
Se ikoniske destinasjoner bak rattet på en Land Rover.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
HOLD MEG INFORMERT
Registrer deg og motta siste nytt om Land Rover.