EVENTYRREISE TIL MOAB
VELG DITT EVENTYR
QXVesElVUB0

Gjør deg klar til minneverdige opplevelser i Moab, og velg mellom 2 ulike reiseplaner med mye terrengkjøring.

DIN MOAB-OPPLEVELSE

Moab ligger i den sørvestlige delen av USA. De særpregede, røde sandsteinsformasjonene fra 300 millioner år med stormer, vind og kraftige flommer, tiltrekker seg besøkende hele verden.

LAST NED BROSJYRE
<h2>VELG DITT MOAB-EVENTYR</h2>
ROCK CRAWL
Denne 4 dagers kjøreopplevelsen er den perfekte innføringen til ekte terrengkjøring. Test kjøreferdighetene dine på ulike veier i den flotte og ulendte Moab-ørkenen.
LES MER
ROCK CRAWL+
Et 5 dagers eventyr der du har muligheten til å oppleve noen av verdens mest spektakulære veier. Terrengferdighetene dine blir satt på prøve i den flotte og ulendte Moab-ørkenen.
LES MER
EVENTYRREISE TIL MOAB – BILDEGALLERI

Nyt en forhåndsvisning av hva du kan forvente deg under Land Rovers eventyrreise til Moab.

SE GALLERI
LES ANMELDELSENE I GJESTEBOKEN VÅR
Les hva andre gjester sier om Moab-eventyret med Land Rover.
LAST NED GJESTEBOK

«En minneverdig opplevelse! Dette var fantastisk!»


LINDA, USA
MOAB – VANLIGE SPØRSMÅL
GENERELL

Hvem er det som arrangerer turene?

Land Rover Experience Adventure Travel Moab-programmet arrangeres av Alem International Inc., som er lisensiert og autorisert av Jaguar Land Rover. Når du bestiller vil du komme i kontakt med Alem International Inc.Hvem kjører?

Du! Det vil være et team av Land Rover Experience-instruktører til stede for å gi deg ekspertråd og opplæring, men det er du som sitter bak rattet.Hva er aldersgrensen for deltakelse?

21 årHvilket språk snakkes det på reisen?

Programmet gjennomføres på engelsk.

PRIS

Må jeg kjøpe en forsikring for å kunne kjøre?

Ekstra bilforsikring er ikke nødvendig, men alle deltakere må kjøpe en god reiseforsikring.Hva er inkludert i prisen for Land Rovers eventyrreise til Moab?

Det som generelt sett inngår er følgende: Alle Land Rover kjøreaktiviteter, hotellovernatting, frokost, lunsj og middag, drikke til alle måltider samt transport til/fra Grand Junction Airport. Husk at alkohol ikke er inkludert til middagen, og alkoholinntaket vil være begrenset på grunn av kjøreopplegget.Hva er ikke inkludert i reiseprisen?

Flyreise, måltider og drikkevarer som ikke er spesifisert i programmet, visumgebyr (hvis nødvendig), reiseforsikring og alle andre arrangementer før og etter reisen som avviker fra reiseplanen.

KJØRING

Hvilken type førerkort trenger jeg?

JLRs retningslinjer krever at alle førere må ha gyldig førerkort som skal framlegges på første dag av Experience. ​Hvilke biler vil jeg kjøre?

Land Rover Discovery, Range Rover og Range Rover Sport. Av og til kan det hende vi må skifte ut eller erstatte de spesifiserte bilene på grunn av forhold som ligger utenfor vår kontroll, og vi forbeholder oss retten til å gjøre dette.Er bilene utstyrt med manuell eller automatisk girkasse?

Alle bilene er utstyrt med automatgir.Hvor mange personer vil det være i bilene?

Det vil være to (2) gjester som deler en bil.Hva er maksimal gruppestørrelse?

For å kunne levere en mer eksklusiv og engasjerende kjøreopplevelse, vil det være maks. 16 gjester (to per bil).Vil jeg få min egen bil hvis jeg reiser alene?

Nei, det vil være to deltakere per bil uavhengig av om du reiser alene eller ikke. Du vil derimot få ditt eget hotellrom.Finnes det noen fysiske krav for deltakelse?

For å kunne delta i kjøreopplevelsene, skal du sørge for at du ikke kjenner til forhold som ville diskvalifisert deg fra kjøring, som for eksempel kroniske ryggproblemer (eller lignende tilstander), psykiske tilstander som kan påvirke kjøreevnen, og syn som ikke oppfyller kravene til kjøring, graviditet eller hjerteproblemer. Hvis du er medisinert ber vi deg om å ta med deg nok til at det varer hele turen. Vi vil også ha med oss helsepersonell. Vi ber deg varsle oss om eventuelle medisinske forhold du måtte være bekymret for.

REISE

Hvordan er været på den tiden av året?

Oktober og november vil ha varme dager opptil 20-25 °C og kjølige kvelder fra ca. 3-4 °C til frost om natten. Moab har over 300 soldager i året.Kan barn delta i Land Rover Adventure Travel Experience?

Experience er ikke egnet for barn av sikkerhetshensyn.Har jeg behov for spesielle klær?

Kraftige og komfortable tursko, sokker, solbriller, solkrem, hatt, samt vindjakke, fleece-genser og t-skjorte.
Hvilken kleskode gjelder for sammenkomstene om kvelden?

Du kan bruke helt vanlige klær.Hvilke andre aktiviteter finnes?

Ranchen tilbyr aktiviteter som ridning, vinsmaking, rafting, sportsmassasje og mer. Spør når tiden nærmer seg.Trenger jeg visum?

Ta kontakt med ditt lokale konsulat for mer informasjon. Hvis du trenger en invitasjon for å få visum, ta kontakt slik at vi kan utstede en slik invitasjon.Hvilken valuta brukes i USA?

Den lokale valutaen er amerikanske dollar.Kan jeg ta med meg et kamera eller et videokamera?

Selvfølgelig. Du kan også ta med deg spesialutstyr som GoPro-kamera, men droner er ikke tillatt på grunn av krav om tillatelse.

BESTILL EN EXPERIENCE DAY
Nå kan du selv oppleve Land Rovers enestående terrengegenskaper.
LES MER OM EVENTYRREISER
Se ikoniske destinasjoner bak rattet på en Land Rover.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
HOLD MEG INFORMERT
Registrer deg og motta siste nytt om Land Rover.