EASTERN TOUR – SAFARI OG FLOTT NATUR
BESTILL NÅ

Et yrende dyreliv, elvesletter og endeløse fosser ønsker deg velkommen til en 8 dagers majestetisk opplevelse med terrengkjøring i vakre Botswana i Afrika.

SØR FOR SAHARA MED STIL

Ingenting kan sammenlignes med det vakre ørkenlandskapet i Botswana. En av verdens flotteste villmarker ønsker deg velkommen og tilbyr alt fra vakre naturreservater til Afrikas rikeste dyreliv.

REISEPLAN
DAG 1
Vi ankommer Victoriafallene i Zimbabwe der du kan slappe litt av for å bli kjent med det nye stedet. Du blir servert en deilig lokal middag og muligheten til å bli bedre kjent med de andre reisende og bilen din.
DAG 2
Om morgenen kan du nyte ett av de største fossefallene i verden, og vi spaserer på broen over Zambezi-elven ved Batoka Gorge. Om ettermiddagen reier vi over grensen til Botswana og Chobe-området.
DAG 3
Etter en tidlig frokost, reiser vi til Chobe-elven for å se afrikanske elefanter, bøfler, flodhester og Nil-krokodillen. Om ettermiddagen kjører vi gjennom rike økosystemer, variert landskap og et yrende dyre- og fugleliv. Om kvelden slår vi leir i den afrikanske villmarken.
DAG 4
Avreise til Savuti-området, kjent for sine mange løver. Mye terrengkjøring og tykke sanddyner vil sette både deg og din Land Rover på prøve. Om ettermiddagen reiser vi sørover til Khwai-regionen, en flott villmark ved Okavango-deltaet, der vi slår leir de neste to dagene.
DAG 5
En rekke aktiviteter venter på deg, inkludert god tid til å utforske Khwai-regionens majestetiske plante- og dyreliv. Fra høye akasietrær til aromatisk vill salvie – det er mye som vekker sansene til liv.
DAG 6
Vi reiser til Moremi viltreservatet for en hel dag med kjøring, inkludert muligheten til å krysse vassdrag, og se løver og store elefanter. Middagen blir servert under stjernehimmelen i leiren.
DAG 7
Etter en avslappet frokost og en kort kjøretur rundt Sankuyo-området, pakker vi og kjører tilbake til Maun for litt shopping eller en rolig ettermiddag ved svømmebassenget. En avskjedsmiddag gir deg muligheten til å reflektere over opplevelsen og ta farvel med de andre gjestene.
DAG 8
Etter frokosten blir vi kjørt til Maun International Airport.
MØT DITT EKSPERTTEAM

Profesjonelt og dedikert med bred erfaring. Ikke bare vet våre meget dyktige instruktører hvordan du skal få mest mulig ut av bilene våre, de vet også hvordan de skal videreformidle denne kunnskapen på en klar og tydelig måte slik at du lærer mest mulig.

DETTE PROGRAMMET GJENNOMFØRES PÅ ENGELSK

KONTAKT OSS


For mer informasjon, ta kontakt med oss på:

Telefon
+49 2058 77 809 94 (09:00–17:00 (CET), mandag til fredag. Lokale avgifter kan påløpe).

E-post
Kontakt oss
BESTILL DIN<br> BOTSWANA <br>OPPLEVELSE
BESTILL NÅ
HOLD MEG INFORMERT

Registrer deg for å motta oppdateringer om fremtidige datoer og ledige plasser

HOLD MEG INFORMERT
VANLIGE SPØRSMÅL
GENERELL

Hvem er det som arrangerer turene?

Land Rover Experience Adventure Travel Botswana-programmet arrangeres av Agentur für Promotion und Service GmbH (APS)/Land Rover Experience Tyskland, som er lisensiert og autorisert av Jaguar Land Rover. Når du legger inn en bestilling, kommer du i kontakt med APS GmbH.

Hvem kjører?

Du! Det vil være en Land Rover Experience-instruktør til stede for å gi deg råd og hjelp, men dette er reiser der du selv sitter bak rattet i de nyeste Land Roverne.

Hvilket språk snakkes det på reisen?

Instruktørene/vertene vil kommunisere med gjestene på engelsk.

PRIS

Må jeg kjøpe en forsikring for å kunne delta?

Vi anbefaler en god reiseforsikring.

Hva er inkludert i reiseprisen?

Dette er inkludert i prisen: kjøreaktiviteter, overnatting, frokost, lunsj og middag, drikke ved måltider og transport til/fra Maun International Airport eller Victoria Falls International Airport (fast transportordning for hele gruppen). Se din individuelle reiseplan for mer informasjon. Husk at alkohol ikke er inkludert til middagen, og alkoholinntaket vil være begrenset på grunn av kjøreopplegget. Alkoholfri drikke er inkludert til alle måltider.


Hva er ikke inkludert i reiseprisen?


Flyreise, visumgebyrer (hvis dette kreves), vaksiner, reiseforsikring, tips, alle personlige utgifter (for eksempel minibar på hotellet, spabehandling osv.) og alle andre arrangementer før og etter reisen som avviker fra reiseplanen.

KJØRING

Jeg har aldri kjørt en 4x4 bil eller drevet med terrengkjøring, kan jeg likevel være med på turen?


Selvsagt. Det vil være en kvalifisert Land Rover Experience instruktør med på hver tur som vil gi råd og hjelp, men alle turer er utviklet for førere med ulike ferdigheter.


Hva slags bil vil jeg kjøre?


Gjestene vil kjøre Land Rover Discovery.


Er bilene utstyrt med manuell eller automatisk girkasse?


Alle bilene er utstyrt med automatgir.


Hva er kravene til førerkort og minimumsalder?


Alle kjørende gjester må være minst 19 år og ha hatt gyldig førerkort i minst ett år. Du trenger et internasjonalt førerkort.


Finnes det noen fysiske krav for deltakelse?


For å kunne delta i kjøreopplevelsen, skal du sørge for at du ikke kjenner til forhold som ville diskvalifisert deg fra kjøring, som for eksempel kroniske ryggproblemer (eller lignende tilstander), psykiske tilstander som kan påvirke kjøreevnen, og syn som ikke oppfyller kravene til kjøring, graviditet eller hjerteproblemer.


Hvor mange gjester vil det være i hver bil?


Prisene er basert på at to personer deler en bil. På forespørsel kan også en tredje og fjerde person dele på bilen.


Kan jeg bruke min egen Land Rover på turen?


Det er ikke mulig å delta med din egen bil av forsikringsmessige forhold.

REISE


Vil jeg få min egen bil hvis jeg reiser alene?


Nei - av hensyn til sikkerheten lar vi ikke noen reise alene i en bil. De som reiser alene vil bli satt opp i par med en annen gjest eller hvis det er ulikt antall gjester, vil en av instruktørene sitte sammen med deg i bilen. Du vil derimot få ditt eget hotellrom.


Har barn lov til å være med på turene?


Generelt sett er turene egnet for barn over 14 år, men ta kontakt med APS for mer informasjon og for å diskutere dine individuelle behov.


Kan jeg bestille hele turen for en privat gruppe?


Ja, vi organiserer gjerne private turer for gruppebestillinger på 10 gjester eller mer. Programmet kan skreddersys og tilpasses etter gruppens behov.


Reiser vi i konvoi?


Ja, vanligvis kjører vi i konvoi og har radiokommunikasjon mellom bilene.


Hva er maksimal gruppestørrelse på hver tur?


For en mer intim og eksklusiv opplevelse er maksimal (og minimum) gruppestørrelse på 10 gjester (to per bil) under alle reiser.


Trenger jeg visum?


APS GmbH er ansvarlig for å informere deg om krav til pass, visum og helsereguleringer på forhånd. Hvis du trenger en invitasjon for å få visum bes du informere APS GmbH som vil utstede slik invitasjon til deg. For mer informasjon, gå til: www.worldtravelguide.net/guides/africa/botswana/passport-visa/


Hvilken valuta brukes i Botswana?


Botswansk pula (BWP) er den lokale valutaen i Botswana.


Vi vil gjerne forlenge turen med noen dager ekstra, kan vi gjøre det?


Selvsagt. APS GmbH hjelper deg gjerne med å planlegge og bestille ekstra dager før eller etter turen. Send en e-post til [email protected] eller ring på: +49 (2058) 77 80 994 (09:00–17:00 (CET), mandag til fredag). Lokale samtalepriser kan påløpe.


Trenger jeg vaksiner?


Du finner mer informasjon om anbefalte eller obligatoriske vaksiner for de enkelte reisemålene her: https://www.worldtravelguide.net/guides/africa/botswana/health/


Hvem kan jeg kontakte hvis jeg trenger hjelp med bestilling av flybilletter eller reiseforsikring?


APS GmbH hjelper deg gjerne med bestilling av fly og reiseforsikring. De vil også informere deg om mulige endringer før avreise.


De kan kontaktes på følgende måte:

Land Rover Experience Germany
c/o APS - Agentur für Promotion
und Service GmbH,
Am Sportplatz 26A, 42489, Wülfrath.


E-post: [email protected]
Telefon: +49 (2058) 77 80 994
(09:00–17:00 (CET), mandag til fredag).
Lokale samtalepriser kan påløpe.


Faks: +49 (2058) 77 80 994

Se vilkår og betingelser på www.landrover.com/index.html


Er det en spesiell type bagasje jeg bør ha med meg?


Vi gir ingen anbefalinger med tanke på type bagasje - bilene har plass til både kofferter og reisebager.


Hvilken kleskode gjelder for sammenkomstene om kvelden?


Du kan bruke helt vanlige klær.


Hva skjer hvis en reise ikke oppnår minimum antall deltakere? Vil den bli kansellert?


Minimum gruppestørrelse er 10 personer på alle Botswana-turene. Vi vil helst ikke kansellere noen av reisene, men av og til er det ikke mulig å unngå. APS kan trekke seg fra pakkereiseavtalen hvis antall deltakere ikke er nådd innen 31 dager før avreise, såfremt det er angitt minimum antall deltakere i reisebeskrivelsen fra APS for den aktuelle reisen. Hvis APS trekker seg fra avtalen, skal denne sendes til deg så snart som mulig og depositumet blir refundert umiddelbart. Se våre vilkår og betingelser for mer informasjon.


Er reiseplanene og overnattingene bekreftet?


Reiseplanen og overnattingen kan endres, basert på tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å erstatte reiseplanen og overnattingen med tilsvarende alternativer.

WESTERN TOUR – LANDSKAP OG DYRELIV

Sett deg i forsetet for spektakulære safariturer og utfordrende sandkjøring, når du kjører nordover fra kulturhovedstaden Maun til destinasjonen ved et av verdens største fossefall.

LES MER
BESTILL EN EXPERIENCE DAY
Nå kan du selv oppleve Land Rovers enestående terrengegenskaper.
LES MER OM EVENTYRREISER
Se ikoniske destinasjoner bak rattet på Land Rover.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
HOLD MEG INFORMERT
Hold deg oppdatert om nyheter og tilbud på eventyrreiser over hele verden.