GRATIS OPPGRADERING AV INCONTROL

Legg til nye funksjoner, trådløse programvareoppdateringer og Smartphone Pack.

Den nyeste oppgraderingen for InControl Touch Pro-systemene inneholder nye funksjoner og vårt nye grensesnitt for berøringsskjermen. Oppgraderingen er gratis for kvalifiserte biler, og inkluderer Smartphone Pack og trådløse programvareoppdateringer.

SMARTPHONE PACK

SMARTPHONE PACK

Med Smartphone Pack kan du skjermdele smarttelefonen din på bilens infotainmentsystem. Smartphone Pack-appene inkluderer:
- Apple CarPlay®
- Android Auto™
- Baidu CarLife™

Tjenestene fra Apple CarPlay® og Android Auto™ avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til Apple CarPlay® og Android Auto™ for mer informasjon.
TRÅDLØS PROGRAMVAREOPPDATERING

TRÅDLØS PROGRAMVAREOPPDATERING

Det er enkelt å motta den nyeste oppgraderingen hos din lokale forhandler. Etter oppgraderingen, kan du optimalisere kjøretøysystemene ytterligere med trådløse programvareoppdateringer – via Wi-Fi eller et SIM-kort uten behov for å besøke en forhandler. Programvareoppdateringer vedlikeholder bilens systemer, slik som InControl Touch Pro, slik at du får mest mulig ut av din Land Rover.

SLIK OPPNÅR DU FORDELER

Ta kontakt med forhandleren din for å finne ut om din Land Rover er kvalifisert for denne programvareoppdateringen. Forhandleren vil undersøke modellåret, infotainmentsystemet og brukergrensesnittpanelet for å finne ut om din Land Rover er kvalifisert for oppgradering.

MODELLÅR
INFOTAINMENTSYSTEM
BRUKERGRENSESNITTPANEL

TA KONTAKT MED DIN FORHANDLER

Ta kontakt med din forhandler for å undersøke om din Land Rover kan oppgraderes med den nyeste programvaren.