GRATIS OPPGRADERING AV INCONTROL

LEGG TIL NYE FUNKSJONER, TRÅDLØSE PROGRAMVAREOPPDATERINGER OG SMARTPHONE PACK.

Den nyeste oppgraderingen for InControl Touch Pro-systemene inneholder nye funksjoner og vårt nye grensesnitt for berøringsskjermen. Oppgraderingen er gratis for kvalifiserte biler, og inkluderer Smartphone Pack og trådløse programvareoppdateringer.

SMARTPHONE PACK
Med Smartphone Pack kan du skjermdele smarttelefonen din på bilens infotainmentsystem. Smartphone Pack-appene inkluderer:

- Apple CarPlay®
- Android AutoTM
- Baidu CarLifeTM
Tjenestene fra Apple CarPlay® og Android Auto™ avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til Apple CarPlay® og Android Auto™ for mer informasjon.
TRÅDLØS PROGRAMVAREOPPDATERING
Det er enkelt å motta den nyeste oppgraderingen hos din lokale forhandler. Etter oppgraderingen, kan du optimalisere bilens systemer ytterligere med trådløse programvareoppdateringer – via Wi-Fi eller et SIM-kort uten behov for å besøke en forhandler. Programvareoppdateringer vedlikeholder bilens systemer som InControl Touch Pro, slik at du får mest mulig ut av din Land Rover.
OPPNÅ FORDELER

Ta kontakt med forhandleren for å finne ut om din Land Rover er kvalifisert for denne programvareoppdateringen. Forhandleren vil undersøke modellåret, infotainmentsystemet og brukergrensesnittpanelet for å finne ut om din Land Rover er kvalifisert for oppgraderingen.

MODELLÅR
MODELLÅR

Den nyeste programvaren leveres som standard når du kjøper en ny Land Rover, men enkelte modeller fra 2016–2018 er også kvalifisert.

FINN EN FORHANDLER

INFOTAINMENTSYSTEM
INFOTAINMENTSYSTEM

Hvis din Land Rover fra 2016–2018 er utstyrt med Touch Pro, Touch Pro Dual View eller Touch Pro Duo infotainmentsystem, kan den nyeste programvareoppdateringen være tilgjengelig for bilen din.

FINN EN FORHANDLER

BRUKERGRENSESNITTPANEL
BRUKERGRENSESNITTPANEL

Bilen din må være utstyrt med en 10,2” berøringsskjerm og en USB-port for å kunne bruke Smartphone Pack.

Maskinvaren på enkelte innstegsmodeller av Discovery Sport og Evoque uten navigasjonsfunksjon, er kanskje ikke kompatible med Smartphone Pack-oppgraderingen. Undersøk med din forhandler.

FINN EN FORHANDLER

TA KONTAKT MED DIN FORHANDLER

Ta kontakt med din forhandler for å undersøke om din Land Rover kan oppgraderes med den nyeste programvaren.

FINN EN FORHANDLER
FINN EN FORHANDLER
Finn ditt nærmeste autoriserte servicesenter.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
BESTILL SERVICE
Bestill serviceavtale for din Land Rover online.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.