AKTIVERE INCONTROL PROTECT

FOR Å KUNNE BRUKE INCONTROL SERVICES,
MÅ DU AKTIVERE INCONTROLL-TJENESTENE DU ALLEREDE HAR KJØPT

GÅ TIL LAND ROVER INCONTROL BRUKERVEILEDNING
FORHÅNDSREGISTRERING AV FORHANDLER FOR LAND ROVER INCONTROL

Klikk på lenken fra e-posten om InControl som er sendt av din forhandler som kobler deg til InControl-nettstedet, og følg de enkle trinnene som vist på skjermbildet.

Hvis du ikke har mottatt e-posten om aktivering fra forhandleren, må du se i søppelpost eller kontakte forhandleren.

SELVREGISTRERING FOR LAND ROVER INCONTROL

Hvis forhandleren ikke har registrert deg med en konto, må du følge den enkle prosessen for å registrere, koble til og aktivere InControl-funksjonene dine. Før du starter, må du sørge for tilgang til bilen din. Den må være parkert utendørs i et område med god telefondekning, og du må ha registreringsnummeret for hånden. Du trenger også VIN-nummeret (chassisnummeret) som du finner på venstre side på frontruten eller i eierhåndboken.

TRINN 1
Besøk My Land Rover InControl-nettstedet for å opprette en konto, skriv inn e-postadressen din for å motta en e-post om registrering. Klikk på lenken i e-posten og følg instruksjonene på skjermen.
BESØK MY LAND ROVER INCONTROL-NETTSTEDET
TRINN 2
Du vil deretter bli spurt om å koble din Land Rover til kontoen for å bekrefte at du er eieren eller en autorisert bruker. For å kunne gjøre dette, trenger du tilgang til bilen innen 60 minutter for å fullføre oppsettet før du starter prosessen på nytt.
TRINN 3
Du vil bli bedt om å fylle ut bilinformasjonen og godta vilkårene. Du kan også slå på Journey-funksjonen.
INCONTROL REMOTE SMARTPHONE APP

Når du er ferdig med aktiveringsprosessen, kan du laste ned og loggen deg inn i Smaprtphone-appen med brukerkontoen din. Appen er gratis og inkluderer en demo-modus.

LAST NED FOR APPLE iOS
LAST NED FOR ANDROID

MY LAND ROVER INCONTROL-NETTSTED

Gå til My Land Rover InControl med den samme påloggingsinformasjonen, for å endre opplysninger, legge til eller fjerne biler, administrere abonnementer og Journey og mer.

MY LAND ROVER INCONTROL
LEGG TIL EN BIL PÅ KONTOEN DIN
Før du starter, må du sørge for tilgang til bilen din. Den må være parkert utendørs i et område med god telefondekning, og du må ha registreringsnummeret for hånden. Du trenger også VIN-nummeret (chassisnummeret) som du finner på venstre side på frontruten eller i eierhåndboken.

For å legge til en bil på kontoen din, må du logge deg på kontoen din og gå til «Add Vehicle»-fanen. Følg trinnene på skjermen for å koble bilen til kontoen din.
FJERN EN BIL FRA KONTOEN DIN
Når du selger, bytter inn eller overfører eierskapet til din Land Rover privat, må du fjerne bilen fra InControl-kontoen din. For å gjøre dette, må du logge deg på My Land Rover InControl, gå til «Vehicle Settings»-fanen og trykke på «Remove Vehicle»-knappen.

Hvis du har utestående InControl-abonnement, vil disse overføres til den nye eieren av bilen i resten av abonnementsperioden gitt at den nye eieren setter opp en ny InControl-konto.
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT
MY LAND ROVER INCONTROL-NETTSIDE
Registrer deg og logg på My Land Rover InControl for å skreddersy dine preferanser og administrere dine InControl-funksjoner.
BESØK MY LAND ROVER INCONTROL-NETTSIDEN
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT
Vi står klare til å hjelpe deg med alle henvendelser og fortelle deg mer om Land Rover InControl.
KONTAKT OSS
VILKÅR
Les vilkårene for Land Rover InControl og personvernerklæringen.
LES VILKÅRENE

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.

VILKÅR OG BETINGELSER
Få tilgang til Land Rover InControl vilkår og retningslinjer for personvern.
SAMMENLIGNE VÅRE BILENE
Velg opptil tre biler og sammenlign dem side om side.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
KONTAKT OSS
Diskuter InControl med nærmeste forhandler.