INCONTROL FØRERASSISTANSE

VELG MELLOM EN REKKE FUNKSJONER SOM ER UTVIKLET FOR Å GJØRE KJØRING OG PARKERING BÅDE ENKLERE OG TRYGGERE
SE FILMEN
HVA ER LAND ROVER INCONTROL?

TIL TOP
KJØRING

VARSLINGER OM POTENSIELLE FARESITUASJONER GJØR DEG TRYGGERE

KJØREFUNKSJONER
NØDBREMSING (AUTONOM NØDBREMSING)
Registrerer en potensiell kollisjon med et annet kjøretøy, og viser en Forward Alert for å varsle føreren om å bruke bremsene. Hvis føreren ikke reagerer, vil bilen bruke bremsene for å redusere farten ved et eventuelt sammenstøt*.
LANE KEEP ASSIST
Hvis du utilsiktet skulle kjøre ut av kjørefeltet på motorveien, vil din Land Rover både varsle deg og styre bilen trygt tilbake til kjørefeltet.
SE FILMEN
yt:CvVHbeEO0-I
DRIVER CONDITION MONITOR
Driver Condition Monitor registrerer når du begynner å føle deg trett, og gir deg et varsel når det er på tide å ta en pause.
SE FILMEN
yt:RMjQuvCG1-8
TRAFFIC SIGN RECOGNITION
Traffic Sign Recognition viser fartsgrenser og andre veiskilt på instrumentpanelet.
SE FILMEN
yt:HQP1skFYgE8
ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED QUEUE ASSIST
Still inn hastigheten og avstanden til bilene foran slik at bilen din automatisk tilpasses saktegående trafikk.
SE FILMEN
yt:5UJjk4qY0Ms
INTELLIGENT NØDBREMSING
Når kameraene registrerer en fare innenfor et visst område, mottar du et lydsignal om potensiell kollisjonsfare og bilen bremser automatisk.
BLIND SPOT ASSIST
Et blinkende ikon i det korresponderende sidespeilet vil varsle deg om hindringer i, eller som nærmer seg raskt, i blindsonen.
SE FILMEN
yt:D_Qvu-OISAs
FILM OM REVERSE TRAFFIC DETECTION
Systemet varsler deg om kjøretøy, fotgjengere eller andre farer som nærmer seg fra sidene på bilen din. Dette systemet vil varsle deg med både lyd- og lyssignaler slik at du vet hva som befinner seg bak bilen når sikten er dårlig.
SE FILMEN
yt:EE-1c2cKbII
PARKERING

FINN EN PARKERINGSPLASS OG PARKER ENKELT

PARKERINGSFUNKSJONER
360° PARKERINGSASSISTENT
Parkeringssensorer foran, bak og på sidene avgir lyd- og lyssignaler i sanntid for å varsle deg om hvor nær du er hindringene.
PARK ASSIST
Bilen din ser etter og manøvrerer slik at både lukeparkering og parkering i parkeringslommer blir enklere samtidig som du kontrollerer hastigheten og retningen.
LES MER
yt:XzeMsQXWBgE
360° SURROUND CAMERA
Gir 360º eksteriørvisning via berøringsskjermen, noe som er til hjelp under ulike manøvreringer, f.eks. ved parkering og for å kjøre enkelt inn og ut av trange parkeringsplasser og veikryss.
SE FILMEN
yt:9nq4wzbMTE0
CLEAR EXIT DETECTION
Et varsellys som vil blinke på bakdørene for å hjelpe alle med sikker utstigning av bilen ved møtende trafikk eller andre faresituasjoner.
SE FILMEN
yt:hElNWi3fhvw
RYGGEKAMERA

For å aktivere kjøre- og parkeringsfunksjonene for InControl Driving Assistance finnes det et utvalg av kameraalternativer.

Ryggekameraet hjelper deg under rygging og registrerer faresituasjoner bak bilen. Hjelpelinjer og parkeringsassistenter vises på berøringsskjermen for å veilede deg sikkert inn i valgt parkeringslomme. Dette systemet er også nyttig ved kjøring med tilhenger.

SURROUND CAMERA

For klar og tydelig visning av omgivelsene, hjelper 360° Surround Camera-systemet deg med å manøvrere bilen inn og ut av trange parkeringsplasser. Du kan vise levende kamerabilder på berøringsskjermen fra alle kameraene. For å få en enda klarere visning, kan du forstørre eller panorere rundt bildene.

*High-Speed Emergency Braking kan aktiveres fra 10- 160 km/t.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.

VILKÅR OG BETINGELSER
Få tilgang til Land Rover InControl vilkår og retningslinjer for personvern.
SAMMENLIGNE VÅRE BILENE
Velg opptil tre biler og sammenlign dem side om side.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
KONTAKT OSS
Diskuter InControl med nærmeste forhandler.