CASTROL EDGE PROFESSIONAL

ANBEFALES AV LAND ROVER.

Designet for suksess

Castrol™ er Land Rovers globale smøremiddelpartner. Alle Land Rover-motorer starter opp på fabrikken med olje fra Castrol. Land Rover-kundene får samme kvalitetsolje ved service som Land Rover krever når bilen produseres.

FINN EN FORHANDLER
<h3>Tilgjengelig hos din lokale <br>Land Rover-forhandler</h3>

Castrol har vært Land Rovers offisielle smøremiddelpartner i over 11 år og leverer dedikert Castrol Professional-olje til Land Rover-forhandlere over hele verden.
Castrol EDGE™ Professional anbefales av Land Rover.

<H3>VI SAMARBEIDER FOR Å UTVIKLE DEN RIKTIGE OLJEN FOR MOTOREN DIN</H3>

Land Rovers ingeniører og teknologer fra Castrol har samarbeidet i utviklingen av smøremidler som er spesialdesignet for Land Rover-motorer.


Dette samarbeidet betyr at Castrol Professional-oljer har gjennomgått omfattende testing i Land Rover-motorer under utviklingsfasen. Noe som igjen har bidratt til å optimalisere teknologiene for å levere enestående ytelse, bedre drivstofføkonomi og redusert CO2 -utslipp.

<h3>Vår kraftigste olje er Titanium Strong</h3>

Castrol EDGE Professional er forsterket med TITANIUM FST™ som sørger for å doble styrken på oljefilmen og samtidig hindrer at den brytes ned, og reduserer friksjon for å bidra til optimalisert motorytelse. Den er klar til innsats uansett fører og motor.


Den er opptil 45% kraftigere* enn hovedkonkurrenten når det gjelder å redusere metall-til-metall-kontakt, og er alltid klar til å levere på de høye nivåene som Land Rover-førerne krever.

<h3>VERDENS FØRSTE CO<sub>2</sub> -NØYTRALE MOTOROLJE</h3>

Castrol EDGE Professional er verdens første sertifiserte CO2 -nøytral motorolje, og hver liter er sertifisert som CO2 -nøytral i samsvar med de høyeste globale standardene. I 2014 vil 200 000 tonn CO2 -nøytraliseres globalt som følge av Castrols innsats for å redusere karbonavtrykket på sine produkter. All gjenværende CO2 i Castrols produksjonsprosess blir kompensert gjennom utslippsreduksjonsprosjekter, slik som skogplanting i Kenya, generering av miljøvennlige energikilder i Kina og vindmøllefarmer i Ny-Caledonia.

FINN EN FORHANDLER
FINN EN FORHANDLER
Finn ditt nærmeste autoriserte servicesenter.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
BESTILL SERVICE
Bestill serviceavtale for din Land Rover online.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.