GUIDER OG HÅNDBØKER

Se Land Rovers videoguider og last ned håndbøker for bilene. Enkelte av funksjonene som beskrives er ikke standard på alle biler.

SØK ETTER HÅNDBØKER

DISCOVERY SPORT

AUTOMATISKE HOVEDLYS OG LANGLYSASSISTENT

Discovery Sport er utstyrt med funksjoner for komfort og utsyn under alle værforhold. Automatic High Beam Assist skifter automatisk til nærlys når det kommer motgående kjøretøy eller hvis det er biler som kjører forbi, og skifter deretter tilbake til fjernlys når de passerer.

SE FILMEN

NØKKELFRI ÅPNING OG LÅSING

Discovery Sport er fullpakket med det beste av ny teknologi for å gjøre livet med bilen mer komfortabel, mer praktisk og sikrere. Discovery Sports nøkkelfrie dørlåssystem gjør det enkelt å åpne og starte slik at du kommer deg raskt på veien.

SE FILMEN

ELEKTRISK DREVET BAKLUKE

Discovery Sport integrerer en rekke brukervennlige funksjoner, inkludert elektrisk drevet bakluke med Proximity Sensing for enkel tilgang til bagasjerommet.

SE FILMEN

TREDJE SETERAD

Denne videoen viser hvordan du får tilgang til og bruker den tredje seteraden i Discovery Sport.

SE FILMEN

RANGE ROVER

SLIK FUNGERER VINDUSVISKERNE UNDER KJØRING

Range Rover har integrerte funksjoner for økt komfort under alle vær- og siktforhold, inkludert vindusviskere med regnsensor.

SE FILMEN

AUTOMATISKE FRONTLYKTER

Automatic High Beam Assist skifter automatisk til nærlys når det kommer motgående kjøretøy eller hvis det er biler som kjører forbi, og skifter deretter tilbake til fjernlys når de passerer.

SE FILMEN

BLIND SPOT MONITOR

Ved hjelp av sensorer som er montert på sidene og på støtfangeren bak er disse systemene utviklet for å se det du kanskje har oversett, og viser derfor et varsellys i sidespeilet.

SE FILMEN

ELEKTRISK DREVET BAKLUKE

Range Rover integrerer en rekke brukervennlige funksjoner, inkludert elektrisk drevet øvre og nedre bakluke med Proximity Sensing. 

SE FILMEN

RANGE ROVER SPORT

ELEKTRISK JUSTERBARE SETER PÅ TREDJE SETERAD

For å bruke tredje seterad må du først heve setene med det elektriske betjeningssystemet for baksetene, noe som gir deg mer seteplass i bilen.

SE FILMEN

AUTOMATISKE FRONTLYKTER OG HIGH BEAM ASSIST

Range Rover Sport har integrerte funksjoner som automatisk justerer frontlyktene etter forholdene.

SE FILMEN

SPORTSHIFT GIRVELGER

Sportshift-girvelgeren lar deg skifte gir og velge sportsmodus eller parkere bilen.

SE FILMEN

SINGLE & SURROUND CAMERA SYSTEM

Surround Camera-systemet lar deg manøvrere bilen på trange steder med fem diskret plasserte kameraer som gir deg en live-visning av omgivelsene rundt bilen.

SE FILMEN

RANGE ROVER EVOQUE

PARK ASSIST

Med Park Assist-systemet kan du enkelt identifisere, kjøre inn og ut av trange parkeringslommer.

SE FILMEN

NAVIGASJON - STEMMESTYRING

Navigasjonssystemet har en integrert harddisk som er raskere og mer omfattende enn de fleste CD- eller DVD-baserte systemer. Denne videoen viser hvordan du aktiverer stemmestyringsfunksjonen.

SE FILMEN

TELEFONBETJENING

Foreta eller motta anrop enkelt fra din Bluetooth®-aktiverte smarttelefon fra berøringsskjermen, via stemmestyring eller betjeningsknappene på rattet.

SE FILMEN

BAKSETEUNDERHOLDNING

Rear Seat Entertainment-systemet i Range Rover Evoque gjør at baksetepassasjerene kan velge underholdningen selv, i form av DVD, CD eller radio. TV-underholdning er også tilgjengelig i enkelte områder.

SE FILMEN

DISCOVERY

AUDIO CONNECTIVITY SYSTEM BLUETOOTH AUDIO STREAMING

Audio Connectivity-systemet gjør det enkelt å koble til dine personlige enheter, slik som MP3-spillere, og høre på dem via bilens lydsystem.

SE FILMEN

NAVIGASJON - STEMMESTYRING

Navigasjonssystemet har integrert en harddisk som er raskere og mer omfattende enn de fleste CD- eller DVD-baserte systemer. Denne videoen viser hvordan du aktiverer stemmestyringsfunksjonen.

SE FILMEN

TELEFONBETJENING

Foreta eller motta anrop enkelt fra din Bluetooth®-aktiverte smarttelefon, enten via berøringsskjermen, stemmestyring eller betjeningsknappene på rattet.

SE FILMEN

NAVIGASJON - INTERESSEPUNKTER (POI)

Den 8" store berøringsskjermen lar deg enkelt velge og navigere til interessepunktene, slik som restauranter, bensinstasjoner og shoppingsentre.

SE FILMEN

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker