LAND ROVERS DELEGARANTI

Alle originale Land Rover-deler har 24-måneders garanti.

Garanti på deler og tilbehør

24-måneders garanti med originale Land Rover-deler. Dette dekker kostnadene av alle deler som skiftes ut eller som brukes under reparasjonen av din Land Rover. Alle reparasjoner utføres av et Land Rover-godkjent serviceverksted med originale Land Rover-deler.

Tilbehør som monteres i en ny bil

Originaldeler og originalt tilbehør fra Land Rover er laget for å oppfylle våre høye standarder innen sikkerhet og pålitelighet. Disse delene gir deg den beste løsningen ved alt service- og vedlikeholdsarbeid på din Land Rover. I tillegg vil alle originaldeler og alt originalt tilbehør som kjøpes eller leveres av et Land Rover-godkjent serviceverksted eller en Land Rover-forhandler dekkes av garantien.

Alt Land Rover-godkjent tilbehør har 24-måneders garanti. Tilbehør som monteres innen en måned eller 1 600 km (det som kommer først) fra den datoen den nye Land Roveren ble overlevert, vil dekkes av bilgarantien.

Generelle vilkår

Deler og tilbehør oppfyller Land Rovers sikkerhets- og pålitelighetsstandarder, så vi anbefaler på det sterkeste at du kun velger originale Land Rover-deler og originalt tilbehør til bilen din.

Deler og tilbehør fra andre produsenter er ikke testet eller godkjent av Land Rover, så vi kan ikke vurdere kvaliteten. All skade forårsaket av uoriginale Land Rover-deler eller uoriginalt Land Rover-tilbehør dekkes ikke av garantien.

Overflategaranti

Med denne garantien vil all lakkering utføres av et Land Rover-godkjent serviceverksted, uten omkostninger.

Biler som er modellår 2012 og nyere har 5 års lakkgaranti. Biler som er eldre enn modellår 2012 har 3 års lakkgaranti.

Rustbeskyttelse

Med denne garantien vil karosserideler som må repareres eller skiftes ut pga. rust utføres av et Land Rover-godkjent serviceverksted, uten omkostninger.

Dette er en 6-års dekning som gjelder fra dagen du fikk overlevert din nye Land Rover, uavhengig av kjørelengde eller eierskifte.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker