Castrol EDGE Professional


ANBEFALES AV LAND ROVER

SE CASTROL LAND ROVER RECEPTION-FILMEN

 

Castrol™ er Land Rovers globale smøremiddelpartner. Alle Land Rover-motorer starter opp på fabrikken med olje fra Castrol. Land Rover-kundene får samme kvalitetsolje ved service som Land Rover krever når bilen produseres.

 

Tilgjengelig hos din lokale Land Rover-forhandler

  • Castrol har vært Land Rovers offisielle smøremiddelpartner i over 11 år og leverer dedikert Castrol Professional-olje til Land Rover-forhandlere over hele verden.
  • Castrol EDGE™ Professional anbefales av Land Rover.

VI SAMARBEIDER FOR Å UTVIKLE DEN RIKTIGE OLJEN FOR MOTOREN DIN

Land Rovers ingeniører og teknologer fra Castrol har samarbeidet i utviklingen av smøremidler som er spesialdesignet for Land Rover-motorer. 

Dette samarbeidet betyr at Castrol Professional-oljer har gjennomgått omfattende testing i Land Rover-motorer under utviklingsfasen. Noe som igjen har bidratt til å optimalisere teknologiene for å levere enestående ytelse, bedre drivstofføkonomi og redusert CO2-utslipp.

Vår kraftigste olje er Titanium Strong

  • Castrol EDGE Professional er forsterket med TITANIUM FST™ som sørger for å doble styrken på oljefilmen og samtidig hindrer at den brytes ned, og reduserer friksjon for å bidra til optimalisert motorytelse. Den er klar til innsats uansett fører og motor.
  • Den er opptil 45% kraftigere* enn hovedkonkurrenten når det gjelder å redusere metall-til-metall-kontakt, og er alltid klar til å levere på de høye nivåene som Land Rover-førerne krever.


VERDENS FØRSTE CO2-NØYTRALE MOTOROLJE

Castrol EDGE Professional er verdens første sertifiserte CO2-nøytral motorolje, og hver liter er sertifisert som CO2-nøytral i samsvar med de høyeste globale standardene. I 2014 vil 200 000 tonn CO2-nøytraliseres globalt som følge av Castrols innsats for å redusere karbonavtrykket på sine produkter. All gjenværende CO2 i Castrols produksjonsprosess blir kompensert gjennom utslippsreduksjonsprosjekter, slik som skogplanting i Kenya, generering av miljøvennlige energikilder i Kina og vindmøllefarmer i Ny-Caledonia.

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker