EIERSKAP

Som Land Rover-eier kan du få visse spesialfordeler.

GODKJENTE SERVICEVERKSTEDER

Kun Land Rovers godkjente serviceverksteder imøtekommer våre høye kvalitetsstandarder som gir full dekning av din nye bil. 

FINN EN FORHANDLER

VEIASSISTANSE

Ved havari eller ulykker vil fagutdannede mekanikere bistå med veiassistanse, og om nødvendig vil vi organisere og betale for videre transport.

KONTAKT OSS

TILBEHØR

Personliggjør din Land Rover med et bredt utvalg av tilbehør som er spesialdesignet for din modell og produsert etter samme standarder som bilen din. 

FINN TILBEHØR

SERVICEAVTALER

Det er vel verdt å velge en Land Rover serviceavtale tilpasset dine behov slik at du alltid har tilgang på Land Rovers ekspertise og har full dekning.

FINN EN FORHANDLER

TILBEHØR

Et utvalg av tilbehør av høy kvalitet utnytter det fulle potensialet til din Land Rover.

SE FILMEN

INTERIØR

Legg til Land Rover-godkjent tilbehør når som helst, fra Premium mattesett til personliggjorte innstegslister for å skape ditt eget personlige miljø.

EKSTERIØR

Fremhev bilens utseende med en rekke tilbehør, fra innfellbare sidetrinn, sidekanaler og beskyttelsesplater foran og bak i rustfritt stål.

LASTE- OG TILHENGERVEKT

Velg spesialisert lastetilbehør tilpasset din livsstil, inkludert takstativ, og optimaliser Land Rovers tilhengervekt med det rette utstyret.

FELGER OG TILBEHØR

Personliggjør utseendet til din Land Rover med vårt utvalg av alufelger i ulike utførelser og størrelser. Gjør dem enda flottere med stilige ventilhetter.

FINN EN FORHANDLER

FELGER OG DEKK

Originale Land Rover alufelger er testet for både vei- og terrengkjøring og tåler ekstrem belastning på de fleste underlag. Dekkene anses som en viktig del av bilens design og teknikk ettersom de kontrollerer bilens styrke.

FINN EN FORHANDLER
SØK ETTER FELGER

GODKJENTE SERVICEVERKSTEDER

Våre godkjente serviceverksteder har høy kompetanse innen service og vedlikehold av din Land Rover. Disse er de eneste serviceverkstedene som imøtekommer Land Rovers høye standarder for kvalitet og service. De sørger for at din nye bil har full dekning og bidrar samtidig til å opprettholde bilens ytelse og sikkerhet.

FINN EN FORHANDLER

DETTE KAN DU FORVENTE

Mekanikere bruker diagnoseverktøy som måler bilens mekaniske og elektroniske systemer før de monterer originale Land Rover-deler.

NÅR JOBBEN ER UTFØRT

Kostnadene er transparente og bilen repareres i garantiperioden, hvis aktuelt.  Alle originaldeler er også dekket av garantien og bilens servicehefte vil bli oppdatert.

ORIGINALDELER

Originaldeler fra Land Rover er laget spesielt for din bil og har fordeler som vil bidra til å forlenge bilens levetid.

OLJE FRA CASTROL

For å imøtekomme de nyeste spesifikasjonene og for optimal ytelse, anbefaler Land Rover deg å bruke Castrol EDGE Professional på bilen din. 

LES MER

TEKNOLOGIOPPGRADERING

Land Rover tilbyr Bluetooth®-konnektivitet - et mobiltelefonsystem du kan koble til et godkjent håndsett. Dette betyr at du kan la smarttelefonen ligge i kofferten, vesken eller i lommen og allikevel ha tilgang til funksjonene via bilens hodetelefon, berøringsskjerm, betjeningsknappene på rattet eller ved å bruke Land Rover stemmestyring.

LES MERE

Hvis ditt satellittnavigasjonssystem er eldre enn 1 år vil du kunne dra nytte av Land Rovers navigasjonsoppdatering som viser eventuelle endringer av veikartet. Tusenvis av nye interessepunkter (POI) legges til hvert år og uthever stedene du kan besøke, i tillegg til nyttige funksjoner som «korteste rute» og «raskeste rute».


GUIDER OG HÅNDBØKER


Visste du at du kan laste ned eierhåndbøker og teknisk informasjon for nye og eldre Land Rovere? Vi har også laget en rekke instruksjonsvideoer
som gjør at du får mest mulig ut av bilens funksjoner.

SØK ETTER GUIDER OG HÅNDBØKER

VEIASSISTANSE

Ved et havari eller en ulykke, eller hvis du glemmer nøklene i bilen, er det godt å vite at du kan ringe en fagopplært Land Rover-mekaniker.

Du kan stole på vår veiassistanse. Ytelsene fra Land Rover Assistance er tilgjengelige i garantiperioden for nye biler.  En Land Rover-opplært mekaniker kan vanligvis løse problemet der og da.  Hvis ikke tar vi med bilen til et Land Rover-godkjent serviceverksted samt organiserer og betaler for din videre reise.  I enkelte tilfeller betaler vi også for hotellovernatting.

KONTAKT OSS

Accident Services-programmet gir deg tilgang til vårt nettverk av reparasjonsverksteder. Spesialistene på disse verkstedene gjennomfører omfattende, sertifisert opplæring for å kunne håndtere alt fra mindre skader til større kollisjonsskader. Vi er forpliktet til å sørge for at din Land Rover repareres etter de høyeste standardene.

FINN EN FORHANDLER

 

TILBAKEHENTING OG RESIRKULERING

Som et av våre tiltak for å verne om miljøet har vi utviklet et komplett program for gjenbruk av biler som omfatter retningslinjer for gjenbrukbar design, økt bruk av gjenbrukte materialer og redusert bruk av farlige materialer.

LES MER

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker